Суперфінал МастерШеф 11 сезон: хто переможе – Влад Якимець, Євген Лобанов, Світлана Ткаченко чи Богдан Шинкарьов

Суперфінал МастерШеф-11 вийде на екрани 24.12.2021. Вже скоро країна дізнається ім'я переможця сезону, яким може стати Влад Якимець, Євген Лобанов, Богдан Шинкарьов чи Світлана Ткаченко.

Найулюбленіше кулінарне шоу країни виходить на екрани щосуботи після “Україна має талант”, але час виходу останнього випуску змінений. Так, суперфінал МастерШеф 11 сезон вийде в ефір в передостанню п’ятницю року – 24 грудня. Саме тоді пролунає ім’я переможця, який отримає головний приз проєкту – 300 тисяч гривень, курс навчання в “Le Cordon Bleu”, а також звання найкращого кулінара-аматора України 2021 року.

Дізнавайтеся, хто претендує назавжди вписати себе в історію шоу та яким було життя суперфіналістів до “МастерШефу”.

Богдан Шинкарьов

Богдан – професійний гравець в покер з 10-річним досвідом. Одружений, планує відкрити власний бізнес. Кулінарією захопився через те, що надто прискіпливий до ресторанної їжі і загалом не полюбляє, як готують інші. Впевнений, що тонко відчуває смаки і поєднання.

Переможець МастерШеф-11: Богдан Шинкарьов
Переможець МастерШеф-11: Богдан Шинкарьов

Світлана Ткаченко

18 років Світлана пропрацювала на залізниці, потім стала вчителькою в школі, проте з віком зрозуміла, що настав час обирати себе і свої бажання. В 11 сезоні стала лідером по кількості чорних фартуків, з яких щоразу виходила і зрештою дійшла до суперфіналу.

Переможець МастерШеф-11: Світлана Ткаченко
Переможець МастерШеф-11: Світлана Ткаченко

Владислав Якимець

Влад раніше працював барменом, але його завжди тягнуло на кухню. Він зсередини бачив, як влаштована робота кухарів і загорівся бажанням приєднатися до професіоналів. Хлопець дбайливо ставиться до екології, дотримується здорового харчування, відрізняється надзвичайно творчим баченням і сам себе називає затятим бджолярем.

Переможець МастерШеф-11: Владислав Якимець
Переможець МастерШеф-11: Владислав Якимець

Євген Лобанов

Любов до кулінарії Євгену прищепили улюблені жінки – мама і бабуся. Він ріс без батька. За фахом – топменеджер у сфері покращення сервісу, за призванням – любитель смачно поїсти і поготувати.

Переможець МастерШеф-11: Євген Лобанов
Переможець МастерШеф-11: Євген Лобанов

Схожі статті