Як виглядає перша дружина Єгора Соболєва, яка підказувала Марічці Падалко, як спілкуватися зі свекрами? (ФОТО)

Марічка Падалко стала другою обраницею Єгора Соболєва. Справжня половинка журналіста, вона ще не знала, що перша дружина нікуди сама собою з життя коханого не поділася.

2010 рік став найщасливішим у житті Марічки Падалко. Вона зустріла чоловіка своєї мрії. Єгор Соболєв став опорою та надією для ведучої. Диво осяяло життя артистки. Після 15 років стосунків з колишнім, вона не могла завагітніти, а після одруження з журналістом – стала мамою для трьох чудових діток.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Та екс-дружина обранця нікуди не пішла з життя цієї родини. В одному з інтерв’ю, яке до речі, не було присвячено темі її особистих стосунків, Марічка проговорилася про це.

У нову сім’ю Єгор прибув зі старшою дитиною. Донька Аліса народилася на початку 2000-х. Падалко хотіла того чи ні, але була змушена спілкуватися з мамою дівчинки, адже ніхто не був проти їхнього спілкування з татом.

Марічка Падалко на відпочинку з родиною в Єгипті

Жінки не стали суперницями. Навпаки, теледіва з теплотою згадувала, як у неї сталося непорозуміння зі свекрами, а “попередниця” заспокоїла, розказавши, що також мала схожі ситуації:

“Я буквально вчора розмовляла з мамою старшої доньки Єгора. Ми по дитячих справах з нею спілкуємося, і я запитала, які в неї зараз стосунки з батьками Єгора. Вона сказала, що розмовляла три тижні тому з ними і кинула слухавку. А я про себе подумала: “Я не єдина погана невістка”, – прокоментувала своє спілкування з екс-дружиною обранця Марічка.

Та попри навіть такі стосунки, колишня Єгора не з’являється на публіці. Навіть їхня красуня-донька також не частий гість родинних світлин журналістів, зірковий тато привселюдно згадує її лише на свята. А вже хто її мама – лишається досі великою таємницею навіть для фанатів пари.

Схожі статті