ТОП-5 зіркових розлучень 2021 року: чому розбіглися Ірина Білик, Дзідзьо та інші зірки зі своїми половинками

Психологи вважають 2020 роком випробувань стосунків, адже пари так багато часу проводили разом. 2021 же показав, наскільки міцними виявилися наші шлюби. Все ж таки не витримали.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов були дуже перспективною парою. Українська Примадонна довела, що справжня жінка може бути щасливою та виходити заміж у будь-якому віці. Співачка пішла навіть на відчайдушний крок – дозволила сурогатній матері народити коханому дитину. Втім, відстань далася взнаки і пара розбіглася.

ТОП-5 зіркових розлучень 2021 року: Ірина Білик та Аслан Ахмадов 
ТОП-5 зіркових розлучень 2021 року: Ірина Білик та Аслан Ахмадов 

А ось історія Дзідзьо (Михайла Хоми) і його коханої Славії виглядає здебільшого заплутаною. Пара не виставляла на показ стосунки, але у тіні образу співака, їх було зруйновано. Артистка досі запевняє, що робила все можливе для збереження шлюбу та він не витримав походів коханого на нічні медитації, його заборон та відряджень.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
ТОП-5 зіркових розлучень 2021 року: Дзідзьо та Славія

Розлучилася і пара популярних українських блогерів: Ігор Пустовіт і Саша Бо. Селебріті продовжують виховувати двох синів. Жінка розповіла про це у своєму блозі, а тема “Саша Бо розлучилася” вмить стала найпопулярнішою в інстаграмі.

ТОП-5 зіркових розлучень 2021 року: Репер Позитив та Анна Андрійчук

Не втримали свого сімейного щастя Анна Андрійчук і репер Позитив. 13 років разом і фатальні слова “пристрасть переросла у дружбу”. Жінка, яка товаришує з Настею Каменських, навіть відправилася на тривалий ретріт, аби легше перенести всі душевні переживання, пов’язані з розірванням шлюбу. Відпочивала у Мексиці.

ТОП-5 зіркових розлучень 2021 року: Андре Тан та Аліна Харечко

Зняв обручку і Андре Тан. 10 років подружнього життя виявилися пустими, адже проблеми у бізнесі дуже відбилися на стосунках пари. Модельєр також згадував не раз, що не розумів заходів виховання своєї половинки. Розбіжності у поглядах також не дали спокою і змусили зірок підписати документ про розірвання шлюбу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.