Родина Романа Сасанчина дочекалася поповнення? 23-річна дружина співака показала немовля: дівчинка народилася

19-річний Роман Сасанчин у своєму юному віці встиг двічі перемогти в шоу "Голос країни", одружитися і стати батьком. Дружина співака Іванна вже показала немовля.

Вперше на великій сцені Роман Сасанчин з’явився у 2015 році. Під своє крило його взяла українська поп-діва Тіна Кароль, разом з якою юний талант повторив тріумф, але вже в дорослому сезоні “Голосу”. Головним призом проєкту стала квартира в Києві, де незабаром з’явилася і господиня, хоча наразі апартаменти пустують, оскільки в них триває ремонт.

Зі своєю майбутньою дружиною Іванною Роман познайомився у 2020-му через спільних друзів. Не одразу йому вдалося привернути до себе увагу красуні, та все ж таки це сталося. Стосунки розвивалися стрімко, адже з’їхалися молоді люди дуже скоро після того, як почали зустрічатися. Коли Сасанчин вперше представив кохану публіці, вони запевняли, що не поспішатимуть зі створенням родини. Втім, навесні 2021-го співак освідчився обраниці, а наприкінці літа вони повідомили, що чекають на поповнення.

Роман Сасанчин та його кохана Іванна готуються стати батьками

Насправді ймовірність так швидко завагітніти у Іванки була наднизькою, оскільки вона має певні гормональні проблеми. У власному блозі дівчина розповідала, що лікар її попереджав – на зачаття можуть піти роки. Тож коли вони з Ромою побачили дві смужки, були щасливі і одразу зрозуміли, що готові до дитини. У подружжя до речі, буде донечка.

Дружина Сасанчина вже на 9 місяці вагітності. Про свій стан вона регулярно повідомляє в Інстаграмі, де цього разу майбутня матуся опублікувала кадри з немовлям, які зворушливо підписала:

“Любов”.

Дружина Романа Сасанчина показала немовля
Дружина Романа Сасанчина показала новонароджену дитину

Судячи з напису “Спогади 20 грудня 2019”, що це ще не їхня з Романом дитина, а племінниця Іванни Міланка, яка часто гостює у молодої пари – чудове тренування перед появою власного малюка.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.