49-річна Сніжана Єгорова переїхала з України та розповіла, як їй живеться в Туреччині: “Тут у нас тепло”

Зірка українського кіно і телебачення Сніжана Єгорова нещодавно переїхала за кордон та розповіла, як їй живеться в сонячній Туреччині і чим вона там займається.

Біографія Сніжани Єгорової бере свій початок з 23 лютого 1972 року. Народилася вона в Новій Каховці. Після закінчення школи з золотою медаллю вступила до Київського театрального інституту імені Карпенка-Карого.

За її плечима десятки ролей в театрі, безліч телепроєктів, також вона з’являлася в кіно, а ще написала дві книги – “Жизнь в моей голове” та “ОНА. Почему швейцарские ЧАСЫ всегда показывают точное ВРЕМЯ”. Зараз артистка займається написанням третьої під робочою назвою “Страна У…битого народа”. На такий твір Сніжана надихнулася сучасними українськими реаліями, які й стали причиною переїзду за кордон.

Сніжана Єгорова
Сніжана Єгорова покинула Україну і переїхала за кордон

Сніжана Єгорова переїхала до Туреччини

Вперше у цій сонячній країні зірка опинилася багато років тому з робочим відрядженням. Тоді Туреччина по-справжньому захопила Єгорову кількістю пам’яток архітектури, християнських цінностей, історичних місць, які стали її місцями сили.

Перебратися туди акторка і телеведуча вирішила після повернення звідти влітку 2021-го. Саме тоді Сніжана оцінила ситуацію та дійшла думки, що для України вона розгортається не в найкращому руслі, враховуючи політичну кризу:

“Тому я вирішила все ж таки зібратися з силами та знову повернутися в Туреччину”, – розповіла знаменитість в інтерв’ю для “Суспільної думки“.

Сніжана Єгорова розповіла про переїзд до Туреччини
Сніжана Єгорова переїхала до Туреччини

Щонайменше на зимівку Єгорова точно залишиться за кордоном, і вона повністю задоволена тим, як там влашлувалася:

“Тут у нас тепло, кілька днів тому я купалася в морі, а у вас я знаю вже випав перший сніг. Рівень життя, який існує у нас в Україні і те, що на сьогоднішній день відбувається в Туреччині, ні в яке порівняння з тією ситуацією, в якій опинилися українці з економічної точки зору, не йде”.

Схожі статті