Зіркові байки: які знаменитості “попалилися” на брехні – розвідник Серьога, магічна Наталя Могилевська та інші

У погоні за хайпом деякі знаменитості забувають про те, що не варто переходити певну межу. А деякі ще й забувають, що розповідали 10 років тому.

Серьога

Як виховує синів скандальний репер Серьога
Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

Якщо уважно попорпатися у архівних інтерв’ю Сергія Пархоменко можна знайти доволі цікаві екземпляри, які з плином часу більше схожі на цілковиту нісенітницю. В одному з таких Сергій абсолютно серйозно розповів, як його вербували в Германії і ледь не перетворили на працівника над справами з грифом “Секретно”.

Сергій Звєрєв

Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

Колись Сергій навідував різноманітні ток-шоу, у яких розповідав, як одна чарівна модель завагітніла від нього, і безсоромно залишила сина йому на виховання. Через багато років з’ясувалося, що насправді Олександр був всиновлений знаменитістю з дитбудинку.

Наталія Могилевська

Могилевська остаточно розпрощалася з екс-обранцем Ягольником
Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

Якось Наталія Могилевська вирішила надати своїй персоні певної містичності. Тому у розмові з журналістами загралися і абсолютно серйозно заявила, що слова пісні її підказав сторонній голос. Мовляв, свій шедевральний текст вона почула, а не придумала. Та вочевидь, зрозумівши, наскільки це абсурдно звучить, вирішила додати, що за 6 хвилин самостійно таку пісню написати нереально.

Наталія Корольова

Наташа Корольова
Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

2021-го Наталя Корольова вирішила шокувати публіку зі знанням, що вона стала донором яйцеклітини для дитини своїх друзів з США. Її чоловік ледь не зійшов з розуму у студії ток-шоу, але у епоху соціальних мереж не все так просто. Обман співачки швидко розкрили, а її фотографії з донькою виявилися кадрами з малюком майстра-парикмахера зірки, яка не зверталася до неї за біологічним матеріалом.

Потап

Потап у програмі Позаочі
Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

Свого часу Потапу вдавалося підтримувати репутацію вірного чоловіка. Запитання про Настю Каменських неймовірно смішили продюсера, який робив з журналістів нкдопрлфесіоналів. Як згодом з’ясувалося, Олексій виявився бездоганним актором. А розповіді про ненависть були повним абсурдом. Артисти насправді закохалися.

Схожі статті