Екс-чоловік Ані Лорак показав співачці, якого альфу вона втратила: влаштував з нареченою неподобства на камеру

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу знайшов щастя з іншою жінкою, яка, як виявилося, ідеально підходить йому два темпераментом.

Колись розлучення популярної співачки Ані Лорак стало найобговорюванішим за декілька років. І не дарма. Адже під час гастролей співачки, турецький бізнесмен Мурат дозволяв собі публічні зради і не соромився своїх дій. Згодом артистка розповість, що це почалося з її вагітності, яка стала відправною точкою до фінішу цього шлюбу.

Екс-чоловік Ані Лорак показав співачці, якого альфу вона втратила

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Екс-чоловік Ані Лорак показав співачці, якого альфу вона втратила

Зараз екс-чоловік Ані Лорак готовий вступити у подружнє життя вдруге. Чоловік зробив пропозицію руки і серця дівчині, з якою зустрічався декілька років. Лілія Реус, яка працює візажисткою, стала наступного обраницею турецького бізнесмена. І хоча у пари був розрив, здається, щоб все налагодилося. Вперше новина про майбутнє весілля Лілії та Мурата з’явилася влітку. Тому зараз вони у всіх на вустах.

Нещодавно Лілія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке прийдеться до душі не кожному. Мурат знову показав свою тактильність і відверто демонстрував близькі стосунки з обраницею.

Відео зі сторінки Реус продублювала на своєму YouTube-каналі користувач Леся Л і підписала:

“Вони нереальні. Я вперше бачу таке кохання з боку”, – прокоментувала те, що відбувається в кадрі, автор ролика Інна Воронова.

Цікаво, що саме на такому контакті Мурат і попався, коли зраджував Ані Лорак. Світлини з бізнесменом, який поклав своє руку на те саме місце іншої дівчини стали стартом грандіозного скандалу. На щастя, в цей раз з дівчиною він перебуває в офіційних відносинах.

Схожі статті