Каре та косички: як виглядав Потап з волоссям 20 років тому – яскравий красунчик, який підкорював своєю харизмою

Український музикант і продюсер Потап відрізняється своїм стилем - артист обожнює оверсай-одяг, а також його можна впізнати за характерною лисою зачіскою. А як виглядав Олексій з волоссям - дивіться далі в матеріалі.

Олексій Потапенко, відомий як Потап, один із найпопулярніших артистів на українській естраді. До того ж він допоміг побудувати зіркову кар’єру таким виконавцям як Надя Дорофеєва, Позитив, Настя Каменських, Мішель Андраде та іншим.

Продюсер зміг не лише створити характерний творчий репертуар, а й особистий стиль. 40-річний артист сьогодні, як і на початку професійного шляху, обожнює широкі штани, футболки та худі в реперському стилі. Впізнати Олексія можна й за лисою зачіскою.

Однак таким музикант був не завжди. На початку своєї кар’єри, коли він тільки починав знайомитися з хіп-хопом, Потап носив досить довге волосся, як тоді було модно. У мережі можна знайти архівні фото чоловіка, на яких він позує з косичками в африканському стилі.

Олексій Потапенко з волоссям
Олексій Потапенко з волоссям

Ділився Олексій зі своїми прихильниками й іншими фотографіями, на яких він зображений з пишною зачіскою світлого кольору. Відомо, що поступово музикант почав втрачати свою чуприну, тож він прийняв рішення змінити свій імідж та почати голитися.

До того ж, подібний образ був модним серед реп-виконавців початку нульових, тож впізнавана сьогодні зачіска Потапа сама собою стала невід’ємною частиною творчого життя артиста.

Потап з волоссям
Потап з волоссям

Цікаво, що в юності Олексій абсолютно не планував займатися музикою. З дитинства чоловік професійно займався плаванням, а потім захопився водним поло. В результаті він навіть отримав звання мастера спорту та отримав вищу освіту за спеціальність вчитель фізкультури та тренер.

Однак життя повернулося інакше – у студентські роки він з друзями заснував гурт “ВуЗВ”. Так і відбулося “кохання” Потапа з музичною сферою, в якій він по-справжньому зміг реалізуватися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.