29-річний Олександр Кривошапко вперше показав свою доньку Алісу: співака зробила батьком не Тетяна Денисова

Молодий український співак Олександр Кривошапко показав свою дочку Алісу, яка народилася вже після його розлучення з хореографом Тетяною Денисовою.

Олександр Кривошапко родом з Маріуполя. Його дитинство було затьмарено втратою улюбленого батька – чоловік помер, коли Саші було 9 років. Так без прикладу для наслідування хлопчик став бунтарем і заробив серед місцевих дітлахів статус хулігана. Він прогулював уроки, влаштовував бійки, доводив вчителів.

Щоб приструнити сина, мати віддала його в музичну школу. Спочатку Кривошапко вчився грати на трубі, а згодом почав ходити на класичний вокал. Вже з 10 років він брав участь в українських та міжнародних конкурсах, займаючи на них лише призові місця.

Олександр Кривошапко показав свого батька
Олександр Кривошапко

Олександр екстерном закінчив музичне училище. Юний талант неодноразово захоплював викладачів своїм надзвичайним голосом, так само як і суддів на кастингу “Х-Фактора”. У захваті були всі четверо – Йолка, Серьога, Сергій Сосєдов і навіть суворий Ігор Кондратюк.

Особисте життя Олександра Кривошапка

Якраз під час участі в проєкті Кривошапко зав’язав роман з креативною продюсеркою шоу Тетяною Денисовою. Закохані не соромилися висловлювати своє почуття, їх також не бентежила різниця у віці – Саша молодший за Таню на 11 років. І все одно у тривалість цих стосунків не вірили навіть після весілля у 2011-му.

Так і вийшло – бурхливі темпераменти обох з самого початку прирекли їхнє кохання на крах. В результаті несподіваний тандем розпався через півроку подружнього життя, як фанати і пророкували.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Після розлучення Олександр дуже змінився, зайнявся боксом і навіть став татом. Саме з народженням донечки Кривошапко змінив свої пріоритети. Батьком співака зробила акторка і модель Марина Кінскі, з якою вони вже не разом. Але дитину екс-пара виховує спільно, та й між собою вони підтримують теплі дружні стосунки.

Олександр Кривошапко і Марина Кінскі
Олександр Кривошапко та його друга дружина Марина Кінскі

Як виглядає донька Олександра Кривошапка

В Інстаграмі Олександра Кривошапка з’явилося зворушливе фото з Алісою – так звуть його спадкоємицю. Щасливий татко тримає на руках дівчинку та цілує її в щоку, а вона обіймає головного чоловіка свого життя і не стримує усмішки.

“Заради цього варто жити”, – підписав кадр колишній чоловік Тетяни Денисової.

Схожі статті