Як живе головний виконавець циганських романсів Петро Чорний: всі таємниці особистого життя та кар’єри

Петро Чорний - ефектний представник української естради. Циганський романс у сучасному аранжуванні вражає, як і сам виконавець. Що відомо про його цікаве життя?

Петро Чорний. Його можна вважати одним з найколоритніших на вітчизняній сцені. Яскрава виразна зовнішність, унікальний голос та манера виконання – привертають увагу одразу. Завдяки співаку цікавість до циганської пісні зросла в Україні. Але його творчість не закінчується романсами – Петро є різножанровим артистом від попси до джаза.

Як живе Петро Чорний

Сольну кар’єру Петро розпочав ще в дев’яностих, а званням Заслуженого артиста України був удостоєний у 2005-му. Чорний як колись мав популярність серед своїх прихильників, так і зараз має, бо він справжній артист, яких дуже мало в шоу-бізнесі.

Що відомо про життя Петра Чорного?

Герой статті народився у творчій родині. Любов до музики прищеплювалася йому з дитинства. Батько Петра був художнім керівником державного Цигансьного ансамблю, де відомою артисткою і солісткою була мама Петра Чорного. З 1996 року виступає сольно і він особисто. На телешоу артист теж з’являється. Ось нещодавно він брав участь у шоу “Маска”, де його довго не могли викрити зіркові детективи.

Як живе Петро Чорний

Співак у шаленому ритмі гастролей та концертів зустрів і своє справжнє кохання. Ефектна брюнетка з бездонними брунатними очима на ім’я Діана підкорила серце зірки.

Як живе Петро Чорний

На жаль, цього року стало відомо, що подружжя більше не разом після 26 років у шлюбі. Тим не менш, екс-пара підтримує теплі стосунки, а для сина Жана Петро став не просто батьком, а ще й близьким другом.

Петро Чорний і Настя Каменських

Співак у листопаді цього року розповів дивовижну історію про те, як йому вдалося зблизити найвідомішу пару нашого шоу-бізнесу. Артист дуже вподобав талант і харизму Насті Каменських, вона була його ученицею, та зрештою порадив Потапу звернути увагу на цю яскраву виконавицю.

Як живе Петро Чорний

Репер не прогадав і протягом 11 років був зі своєю колегою у топі наших чартів. Згодом творчий тандем переріс у сімейний підряд, але знаменитості вирішили, що їм краще працювати нарізно.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.