Молода дружина 55-річного Віктора Павліка після заяви про розлучення зібралася вивезти малого сина за кордон

Не так давно молода дружина Віктора Павліка заявила, що готова з ним розійтися. Сварка була настільки грандіозною, що дівчина навіть збиралася поїхати з сином за кордон.

В середині грудня у сім’ї Віктора Франковича стався неприємний інцидент. Чоловік образив свою обраницю, концертну директорку Катю, яка одразу ж доповіла своїм підписникам про те, що сталося. Дівчина заявила, що вона навіть не впевнена, що після цього вони залишаться разом.

Катя Репяхова після заяви про розлучення зібралася вивезти малого сина за кордон

Декілька днів згодом Катерина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram суть рішення, яку вони віднайшли разом з Павліком. Відтепер артист буде відвідувати сеанс психологом та працювати над травмами. За словами блогерки, усі проблеми, які переслідують їхню родину стаються через його м’якість та добросердечність, а також почуття провини.

Молода дружина Віктора Павліка після заяви про розлучення зібралася вивезти малого сина за кордон

І можна було-б подумати, що Катя спочатку занадто драматизуватила. Виявилося, це хибне враження. Виявляється, дівчина збиралася поїхати до Єгипту разом з малюком без чоловіка. Віктор Франкович не намагався її зупинити і навіть підписав відповідні документи на дозвіл вивести маленького Михайла Павліка за кордон.

Молода дружина Віктора Павліка після заяви про розлучення зібралася вивезти малого сина за кордон. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Вона не впустила можливості підкреслити, що Віктор Павлік не хотів їх відпускати, але все ж таки поступився. Ба більше, своє рішення відправити чоловіка до психолога вона також обґрунтувала майбутнім для її сина, якому необхідні і батько, і матір.

Схожі статті