Як виглядає перша дружина Дана Балана: темноволоса красуня — повна протилежність 36-річної Тіни Кароль (ФОТО)

Популярний молдавський співак Дан Балан, якому приписують роман з українською поп-дівою Тіною Кароль, по молодості відгуляв весілля з красунею-моделлю.

Своє особисте життя Дан Балан тримає в секреті від широкої публіки, хоча деякі його подробиці все ж таки просочилися в мережу. Єдине, про що молдавський мачо розповідав сам – вперше щиро закохався у 16 років в однокласницю. Роман між підлітками був емоційним і яскравим, але швидкоплинним – стосунки не витримали випробування відстанню після переїзду Дана з батьками до Ізраїлю.

Пізніше, вже здобувши популярність, Балан почав зустрічатися з подругою сестри Христиною Руссу. Він осипав її дорогими подарунками і постійними знаками уваги, проте одружуватися з нею так і не став.

Як виглядає перша дружина Дана Балана

Єдиною законною дружиною артиста називають модель Еллу Крупеніну з ефектною зовнішністю, темним волоссям і пронизливим поглядом.

Перша дружина Дана Балана Елла Крупеніна

Згодом після весілля пара стала батьками сина Алана, фото якого ретельно приховуються родиною. Проте побудувати міцну родину подружжю не вдалося навіть з народженням дитини – після п’яти років у шлюбі вони розійшлися. Причини сімейних негараздів невідомі.

Роман Дана Балана і Тіни Кароль

Про романтичні стосунки зірок заговорили після появи Балана у тренерському складі вокального шоу “Голос країни”. Кокетливі погляди та флірт між ними було неможливо не помітити, але офіційно як пара вони жодного разу не відвідували світські раути.

Мама Балана більше не приховує правди про роман сина і згадує Кароль
Роман Тіни Кароль і Дана Балана

Ба більше, нещодавно Тіна випустила міні-альбом “Двойной рай”, який присвятила колишньому. Фанати впевнені, що це Дан, проте підтверджувати чутки поп-діва не хоче, воліючи залишити особисте при собі.

Детальніше з історією таємного кохання Тіни Кароль і Дана Балана знайомтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.