55-річна Ольга Сумська показала архівне фото з початку 90-х: струнка та бліда красуня, за яку бився Паперний

Акторка Ольга Сумська показала фотографію, зроблену 30 років тому - на самому початку зіркової кар'єри жінки. Як виглядала 25-річна Сумська - дивіться далі в матеріалі.

Ольга Сумська по праву вважається однією з найбільш привабливих акторок в українському кінематографі. Не дарма саме їй свого часу дісталася роль Роксолани, яка прославила артистку на всю країну. Та й сьогодні, у свої 55 років Сумська виглядає просто бездоганно й абсолютно не соромиться показувати себе прихильникам без макіяжу, фотошопу та фільтрів.

У 1987 році красуню Ольгу підкорив її колега по цеху – актор Євген Паперний. Йому Сумська подарувала доньку Атоніну, яка зараз живе у Москві, де вийшла заміж та народила двох дітей. Тоня час від часу приїздить на Батьківщину, щоб провідати близьких. Нещодавно вона прилітала до Києва на день народження своєї бабусі Анни Іванівни Сумської.

Ольга Сумська з чоловіком та доньками на дні народженні мами
Ольга Сумська з чоловіком та доньками на дні народженні мами

Євгена Паперного Ольга покинула заради другого чоловіка, теж актора Віталія Борисюка. Йому артистка також народила доньку Анну. За словами Сумської, у період розлучення та початку нових стосунків у її житті вирували справжні пристрасті.

Ольга почала зустрічатися з Віталієм, будучи ще одруженою за Євгена. Тож коли він дізнався, влаштовував грандіозні скандали. Коли Сумська остаточно переїхала до нового обранця, Паперний приходив до них, щоб вияснити стосунки.

У своєму особистому блозі акторка вирішила показати знімок, зроблений саме у той період. На фото Ольга сидить у білому брючному костюмі з зібраним волоссям у пучок.

Як виглядала Ольга Сумська 30 років тому
Як виглядала Ольга Сумська 30 років тому

“Вистава “Дама без камелій. Я в ролі Мони. Режисер – Роман Віктюк. 1992 рік”, – підписала публікацію Ольга.

На цьому фото Ользі 26 років, вона саме стала працювати в театрі Лесі Українки та розвивати свою кар’єру.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.