56-річна Алла Мазур показала таємничого чоловіка, якому подарувала сина: ким виявився загадковий коханий ведучої

Телеведуча Алла Мазур поділилася фотографіями з відпочинку зі своїм сином та таємничим чоловіком. З ким саме зірка "ТСН" проводить час — читайте далі.

Алла Мазур – одна із провідних українських телеведучих на вітчизняному ТБ. В новинах “ТСН” вона почала працювати ще в 1997 року, тож без неї складно у цілому уявити українську журналістику. Щотижня Мазур розповідає про актуальні новини та події у прямому ефірі на каналі “1+1”.

Проте у 2019 році Алла зникла з телеекранів на декілька місяців. Як виявилося, жінка боролася з онкологією, про яку дізналася випадково під час одного з медичних оглядів. Пів року Мазур проходила курси лікування. Врешті-решт страшний недуг вдалося подолати – допоміг і той факт, що діагноз встановили на ранній стадії.

Вже восени 2019 року Алла повернулася у кадр “ТСН”. Перший час телеведуча використовувала перуку, щоб не збентежити фанатів своїм зовнішнім виглядом. Проте пізніше Маур вирішила продовжити роботу в новому іміджі –  з короткою сивою зачіскою, яка стала оптимальним рішенням після хіміотерапії.

Як виглядала Алла Мазур до онкохвороби
Алла Мазур

Якщо про професійній шлях телеведучої та факти про стан здоров’я відомо чимало інформації, особисте життя Мазур залишається під “сімома замками”. Алла самостійно виховує сина Артема, якого народила у 2008 році. Ім’я батька хлопчика журналістка категорично відмовляється називати для преси та широкого загалу.

Скільки разів насправді Алла Мазур була заміжньою
Алла Мазур з сином Артемом

Жінка прагне стати не просто хорошою мамою, а й вірною подругою для Артема, тож багато часу проводить з ним разом – відомо, що хлопець обожнює кататися на трюковому самокаті. І його зіркова мама підтримує це хобі.

Проте прихильники продовжують цікавитися особистістю коханого Алли. Нові плітки з’явилися, коли Мазур показала в особистому блозі, як вона разом с сином катається на прогулянковому авто. Разом з ними був незнайомий чоловік, якого користувачі мережі відразу охрестили чоловіком телеведучої.

Скріншоти з Instagram Алли Мазур
Скріншоти з Instagram Алли Мазур

Раніше поруч з Аллою його не помічали, а ким саме являється від для Алли – вона не прокоментувала. Можливо, це хтось з родичів або просто близький друг чи товариш. Тим не менш журналістка все рівно відмовляється говорити на цю тему й продовжує приховувати будь-які подробиці особистого життя.

Схожі статті