33-річний Євген Кот вперше підтвердив роман з суддею шоу “Україна має талант” Ксенією Мішиною: “Ми цілувалися”

Суддя нового сезону шоу "Україна має талант" та хореограф Євген Кот підтвердив роман з екс-холостячкою Ксенією Мішиною, який вони щосили заперечували.

У 2019 році українська акторка Ксенія Мішина, відома за роллю у серіалі “Кріпосна”, стала учасницею проєкту “Танці з зірками”. В пару їй поставили Євгена Кота, і разом їм вдалося підкорити як суддів, так і глядачів, які активно за них голосували. Зрештою вони здобули перемогу в шоу, а їхні чуттєві номери не давали фанатам спокою – Ксюші й Жені невпинно приписували роман.

Євген Кот підтвердив роман з Ксенією Мішиною під час Танців з зірками
Євген Кот підтвердив роман з Ксенією Мішиною під час Танців з зірками

Знаменитості запевняли, що та пристрасть, яку вони демонструють на паркеті – невід’ємний елемент постановки. До того ж Кот вже тоді був одружений з гімнасткою і танцюристкою Наталією Татаринцевою.

Та лише зараз хореограф зізнався, що між ними дійсно щось виникло – коли акторка остаточно розійшлася з переможцем “Холостячки” Олександром Еллертом. Пара зустрічалася рік, а розірвати стосунки вирішила сама Ксенія.

Роман Ксенії Мішиної та Євгена Кота

В проєкті “Мій секрет” з Машею Єфросініною Євген вперше підтвердив здогадки шанувальників – Мішина зачарувала його з першого погляду, причому від дружини він це не приховував:

“Коли ми з Ксюшею познайомилися, після першої зустрічі, я прийшов до Наталі і чесно кажу: “Ксенія дуже вродлива. У нас може бути з нею роман”. І був. Ми ж цілувалися з Мішиною прямо на паркеті!”, – ошелешив Кот.

Дружина Євгена Кота знала про його почуття до Ксенії Мішиної
Дружина Євгена Кота знала про його почуття до Ксенії Мішиної

Цікаво, що після сезону “Танців” з Холостячкою Євген назавжди покинув шоу. Не виключено, що заради збереження стосунків з дружиною, але сам він списує все на недостатньо високий гонорар – мовляв, там платять менше, ніж стільки, у скільки він оцінює свою працю.

Зауважимо, зараз Мішина і Кот знову працюють разом, тепер у шоу “Україна має талант”. Вони та Сергій Притула займають склад зіркового журі, а четвертий суддя змінюється кожного випуску. Серед них – знаменитості та олімпійські чемпіони, які прославляли Україну на міжнародній арені.

Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула
Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула – судді нового сезону Україна має талант

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.