“Михасик повернувся”: Славія воз’єдналася з Дзідзьо та розповіла, який етап стосунків вони зараз переживають

Співаки Славія та Дзідзьо цього року вразили всіх своїх прихильників. Вони - розлучилися. З'ясовували стосунки публічно, і у новій публікації співачка несподівано повідала новий виток історії.

Дзідзьо та Славія. Їхня історія кохання могла бути знаковою та показовою. Пара була зі студентських років разом. Спільно починали також і музичну кар’єру. Втім, Михайло Хома активніше розвивати своє сценічне альтер его і стрімко набрав популярність. Його дружина Ярослава була у тіні зазвичай. Талановита і співоча, вона всім серцем хотіла заспівати перед великою залою чи стадіоном. Як розкаже зірка пізніше, її здібності змогли розкритися лише, коли вона стала сольною співачкою.

Попри те, що всі ЗМІ трубили про розлучення подружжя, де-юре вони не розбіглися. Нині Славія опублікувала спільну світлину, де зізналася у коханні до свого вже колишнього обранця та натякнула, що кінець їх історії – нескоро:

“Я завжди хотіла, щоб Михасик повернувся до себе справжнього, до свого природнього тембру голосу. Мені подобається поєднання наших голосів у цій пісні, та інших дуетах, які, можливо, ще почуєте…”

У коментарях пару засипали компліментами:

  • “Прекрасне виконання! Славія, у вас дуже гарний голос”
  • “Нехай у кожного з вас все складеться найкраще”
  • “У вас справді чудові голоси, які так гарно зливаються. Ви — дуже гарна пара, і я надіюся, що ви все-таки будете разом”
  • “Вам дуже личить разом співати”
  • “Ви непeревершенi”
Ярослава Притула-Хома
Славія воз’єдналася з Дзідзьо

Нагадаємо, що Дзідзьо подарував своїй колишній дружині Славії розкішні апартаменти у мальовничій частині Києва. Про це знаменитість радісно розповіла у мережі. Вже тоді у фанатів закралися сумніви щодо правдивості розлучення артистів, але що Михайло Хома, що Ярослава Притула рішення, на жаль не змінили.

Схожі статті