Потап натякнув на весілля Кароль і Балана та побажав гірко молодим: а у якій сукні Тіна виходила заміж за Огіра

Тіні Кароль і Дану Балану вже не перший рік приписують романтичні стосунки. В публічному полі з'явився навіть натяк на їхнє весілля – Потап побажав гірко молодим.

Долі двох талановитих артистів звів проєкт “Голос країни”. І хоча Тіна з Даном формально були одне для одного суперниками, між ними промайнула іскра, яка не залишилася непоміченою серед глядачів. Спочатку вони ніяковіли, та згодом перестали приховувати захопленість, кокетливі погляди, флірт.

Свої почуття Балан і Кароль вилили в творчості – у них є два спільних хіти. Крім того, мама Дана Людмила з головної сцени країни заспівала для них народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль

Не залишився в стороні від зіркових інтриг і чоловік Насті Каменських Потап. У грі “Правда або дія” з Олею Поляковою продюсер поділився тостом, який підготував для весілля Кароль і Балана:

“Бог його знає – чи це чорт вас поплутав чи це дійсно кохання. Як би там не було, Тіночко і Дане, бажаю вам щастя і гірко молодим. Мені подобається, що вже два роки вони тримаються за ручки. Вважаю, це дуже крута історія”, – зауважив Потап.

Тіна Кароль після розлуки з Даном Баланом присвятила йому альбом
Чи зіграють весілля Тіна Кароль і Дан Балан

Варто зауважити, що самі Тіна і Дан жодного разу офіційно не підтверджували чутки про свій роман, тож фанатам залишається тільки фантазувати на цю тему. Але нареченою поп-діва вже була, і в мережі можна знайти фото з весілля.

У якій сукні Кароль виходила заміж за Євгена Огіра

Першим чоловіком Тіни став її продюсер Євген Огір. Таємну церемонію закохані влаштували на Мальдівах, а вже вінчання пройшло в Києві, пишно і на всю країну. Артистка обрала сукню нареченої кольору шампань з відкритими плечима, оздоблену камінням і з воланами на подолі.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра

Чи відбудеться друге весілля Тіни Кароль та чи Дан Балан стане її обранцем – невідомо. Детальніше про особисте життя зірок в наступному відео:

Схожі статті