Не жалкує, що кинув Злату Огнєвіч: 32-річний переможець Холостячки Задворний показав любов усього свого життя

Переможцем 2 сезону "Холостячки" став Андрій Задворний, якому вдалося закохати в себе Злату Огнєвіч. Та її щастя тривало недовго – незабаром після фіналу чоловік сам розірвав стосунки.

Холостячка Злата Огнєвіч на всю країну зізналася в коханні бізнесмену Андрію Задворному, проте, як згодом виявилося, у виборі чоловіка вона помилилася. Коли шоу тільки-но завершилося, пара зустрічалася таємно, адже до виходу фіналу в ефір їм не можна було з’являтися на публіці разом. За словами співачки, це навіть допомагало відносинам, додаючи гострих відчуттів.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

Жити разом пара не поспішала, але коли вони ночували разом, окрилена почуттями Злата готувала обранцеві смачні сніданки, він регулярно дарував їй улюблені квіти. Словом, все було казково, допоки в один момент Андрій не усвідомив, що його закоханість в Холостячку пройшла.

Задворний розірвав стосунки з Огнєвіч

Про це стало відомо в пост-шоу “Як вийти заміж: життя після проєкту”. Переможцю реаліті вистачило півтора місяці, аби зрозуміти, що він не здатний дати Златі тієї взаємності, на яку вона чекає:

“Я не маю бажання повернутися до неї. У мене зникли почуття”.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч

Андрій Задворний показав любов усього свого життя

Бізнесмен у подробиці розставання не вдається, хоча й не заперечує, що мрії Огнєвіч створити з ним сім’ю все ж таки зруйнував. На проєкт артистка йшла саме з метою зустріти коханого і в найближчому майбутньому народити дітей. Але ще в рамках “Холостячки” Андрій давав зрозуміти, що квапитися з цим питанням не хоче – він добре знає, яка це відповідальність.

У себе в Інстаграмі Задворний часто спілкується з підписниками та відповідає на питання. В темі батьківства чоловік пояснює свою позицію так – дітей ще хоче, але наразі кидатися у вир з головою не готовий:

“У мене немає поспіху з двох причин: у мене є Кіра, хочу достатньо глибоко пізнати партнера, щоб дитина росла в повній родині поруч зі мною”.

Андрій Задворний розповів про плани на дітей з Холостячкою
Андрій Задворний розповів, чому не хоче дітей від Злати Огнєвіч

Кіра – донька Андрія від першого шлюбу, з якою Злата встигла познайомитися на проєкті. Зірка швидко знайшла підхід до дівчинки, однак стати для неї мачухою їй не судилося.

Переможець Холостячки Андрій Задворний показав любов усього свого життя
Переможець Холостячки Андрій Задворний показав любов усього свого життя

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.