23-річна дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина показала новонароджене немовля: “Яка ж вона манюня”

Переможець вокального талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин у свої 19 років вже сімейна людина. Його дружина Іванна показала новонароджену крихітку.

Роман Сасанчин після перемоги в “Голосі країни” отримав квартиру в Києві, зустрів кохання і не став приховувати обраницю від публіки. З Іванною він познайомився в компанії спільних друзів. Спочатку 23-річна дівчина не звертала уваги на 19-річного співака, проте йому вдалося її зачарувати, тож вже скоро вони почали жити разом.

Роман Сасанчин та Іванна
Дружина Романа Сасанчина Іванна

З настанням карантину замовлення на виступи Роми скасувалися, а гроші на життя якось треба було заробляти, і він влаштувався на касу в супермаркет. Іванка дуже його підтримувала та працювала разом з ним, допоки справи не почали налагоджуватися. Пара перебралася на Тернопільщину, поки в столичній оселі триває ремонт, вони одружилися і ось-ось стануть батьками.

Про поповнення щасливі молодята вперше повідомили ще наприкінці літа 2021-го. Наразі дружина Сасанчина знаходиться на дев’ятому місяці вагітності і має народити перед Новим роком. У них буде донечка, ім’я якої майбутні батьки поки що приховують.

Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів
Роман Сасанчин вперше стане татом

Іванна – блогерка, тому активно висвітлює подружнє життя у соцмережах. В тому числі й подробиці її особливого стану. Проте цього разу в Інстаграмі коханої Романа Сасанчина з’явилися кадри з немовлям в розпашонці. Та підпис все розставив на свої місця – це ще не їхня дівчинка, а племінниця Іванки Мілана. Кадри архівні:

“Яка ж вона манюня була”.

Дружина Романа Сасанчина показала новонароджену крихітку
Дружина Романа Сасанчина показала новонароджену крихітку

Міланка часто гостює у пари і, так би мовити, готує їх до батьківських турбот. До речі, вони з Ромою самостійно поратимуться з малятком і не скидатимуть свої обов’язки на бабусь і дідусів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.