МастерШеф 11 сезон: хто переміг у фіналі шоу і отримав від Ектора Хіменеса-Браво путівку в Le Cordon Bleu

Нещодавно відбувся фінал МастерШеф 11 сезон від 24.12.2021. Переможець вже визначений і ви можете дізнатися, хто переміг МастерШеф 11. Детальніше у статті.

Нарешті стало відомо хто переміг МастерШеф 11. Фінал від 24.12.2021 видався спекотним і напруженим. Богдан, Світлана та Влад — дуже різні, але талановиті майбутні зірки кухні, які мають усі шанси на перемогу.

Саме ця трійця увійшла в суперфінал та презентувала свої страви, у рамках певних концепцій. Так, Світлана обрала українську традиційну кухню, але не вгадала з інгредієнтами, які використала. Влад опирався на власні смаки і займався приготуванням срав душевної кухні. Йому довелося готувати з його улюблених продуктів. А Богдан творив на морську тематику і добре впорався з цим завданням. На все для учасників було відведено 2,5 години, які вони використали повністю. І хоча у кожного кулінара були певні недоліки, переможець все д таки був визначений.

Хто переміг МастерШеф 11

11-й сезон виграв Богдан. Хлопець краще за всіх впорався з усіма завданнями, які трапилися йому на шляху до перемоги. І хоча він також мав певні проблеми у справах, Богдан виявився кращим серед фіналістів.

Відоме ім’я переможця МастерШеф 11

Як і всі минулі тріумфатори поїде др Франції, підкорювати світ високої кухні та підвищувати свою кваліфікацію.

МастерШеф 11 переміг Богдан. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Варто відмітити, що хлопця хоч і підтримували не всі, але хоча б з його перемогою ніхто не сперечається. А от у випадку зі Світланою цього було-б неможливо уникнути. Його робота дійсно була важкою, а остання презентація блискучою, тож ми вітаємо Богдана з його особистою перемогою та бажаємо втілення усіх мрій. Тепер вся країна слідкуватиме за успіхами переможця МастерШеф 11 Богдана.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.