48-річна Руслана Лижичко з малюком на підході проміняла Україну на Європу: щоб дитя росло в процвітаючій країні

Як відомо, Руслана Лижичко присвятила своє життя не тільки творчості, але й політиці. Артистка доклала немало зусиль, щоб у її країні наступив мир, і досі це робить.

Руслана Лижичко усе своє життя присвятила кар’єрі, творчості, політиці та доброчинності. Часом вона зовсім зникала з екранів та радарів журналістів, і з’являлася лише, як героїня не самих добрих пліток. Але насправді співачка докладала не маленьких зусиль, щоб допомогти українцям, дітям та усім, хто потребував підтримки. Зараз же вона вирішила пожити трохи і для себе, але свою місію все одно не припинила.

Руслана Лижичко з малюком на підході проміняла Україну на Європу

Так, нещодавно на особистій сторінці Руслани в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація, що співачка рушила до Албанії. Вона надала візит європейській країні не тільки у рамках концертної діяльності, але й виконуючи дипломатичну місію. Співачка пояснила, що хотіла заручитися підтримкою влади Албанії для того, щоб Україна мала можливість рости та процвітати.

Вона зустрілася з президентом, а також дала концерт. Варто відмітити, що з великою імовірністю Руслана Лижичко на даний момент знаходиться у цікавому положенні.

Декілька місяців тому знаменитийсть заявила, що скоро її мрія стати матір’ю здійсниться, але не пояснила, яким чином. Окрім природніх пологів можлива процедура екологічного запліднення, а також усиновлення малюка з дитбудинку. Однак, останню версію Лижичко спростувала власноруч, адже хоче всиновити дитину лише після народження власної.

Так чи інакше, Лижичко запевнила, що має твердий намір заявити про поповнення в її родині найближчим часом і фанати сподіваються, що в неї вийде стати матір’ю.

Схожі статті