Як Олександр Пономарьов причетний до зникнення Марії Яремчук зі сцени: все сталося після відмови артисту

Жодна фанатка Олександра Пономарьова не забуде, як Марія Яремчук жорстко обійшлася з з артистом публічно осоромивши його перед журналістами та фанатами.

Колись дует Олександра Пономарьова та Марії Яремчук був неймовірно успішним. Молода талановита красуня разом з золотим голосом України стали ідеальним тандемом. Втім, співак у якийсь момент перейшов межі дозволеного і співпраця закінчилася.

Як Олександр Пономарьов причетний до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Одного дня журналісти запитали в Олександра Пономарьова про статус стосунків з його колегою, і він заявив, що в них з Марією роман. Вона мала ефект вибухівки.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
Як Олександр Пономарьов причетний до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Коли в Яремчук спитали, чи правда це, вона була шокована і різким тоном заявила, що це неправда. Таким чином Олександр потрапив у доволі неприємну і незручну ситуацію, з якої вийти йому не вдалося. Пономарьов стверджував, що він просто невдало пожартував. Але виправдання не подіяли.

Чи через роман з Пономарьовим Марія Яремчук пішла зі сцени
Як Олександр Пономарьов причетний до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Вже через короткий проміжок часу Яремчук зникне зі сцени. Виявляється, дівчина і без того хвилювалася через надмірний інтерес до її персони. І піар з Пономарьова їй був нідочого. Марія відмовилася від кар’єри через страх сцени, тому фанати дівчини більше не мають можливості насолодитися її творчістю. Якщо Олександр якось і причетний, то тільки своєю невдалою спробою привернути до їхнього дуету ще більше уваги, яка Марії була відверто не потрібна.

Втім, інакшим чином він вплинути не міг. Марія — донька великого музиканта Назарія Яремчука і точно могла про себе подбати, адже знайома з шоу-бізнесом з пелюшок. Хто зна, можливо вона вирішить повернутися?

Схожі статті