Могилевська взяла майбутнього батька Хіменеса-Браво за руку і зізналася: “Я вагітна, я втомилася заперечувати”

Популярна українська співачка Наталія Могилевська не з чуток знає, як це — чути про свою вагітність звідусіль. Ба більше, викликати ці плітки продуманими діями.

8 років тому Наталія Могилевська постала перед камерами з великим животом, який міг означати лише одне — співачка вагітна. Зірка стала головною героїнею усіх можливих заголовків. А через те, що її постійно бачили у компанії Ектора Хіменеса-Браво, одразу приписали їй бурхливий роман з шеф-кухарем.

Знаменитості певний час мовчали, але у якийсь момент терпіння зірок закінчилося, І вони пояснили журналістам, що відбувається насправді.

Наталія Могилевська зізналася стосовно своєї вагітності

Вічні майбутні батьки Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-браво не чекали на поповнення, адже співачка знімалася у комедії Київський торт, для якої носила накладку на живіт.

Наталія Могилевська зізналася стосовно своєї вагітності

У шоу “Як дві краплі” Наталія Олексіївна заговорила на тему, якої уникала понад два місяці.
З екрану телевізора вона заявила:

“Зараз у зв’язку з тим, що вся країна обговорює, що я вагітна, я втомилася заперечувати всіма можливими способами: особисто, у відео, усно, через піар-службу. Але ця новина популярніша, ніж дефолт у США. Мені зараз найбільше на світі хочеться, щоб усі сказали, що я худенька і що точно не вагітнa”

В цей час зірковий кухар Ектор Хіменес-Браво, з яким нібито зустрічалася Могилевська, продовжував робити їй знаки уваги на публіці. Під час виступу Наталії на шоу Х-Фактор чоловік вийшов на сцену з величезним букетом лілій. Співачка у свою чергу награно здивувалася і сказала йому англійською “дякую, солодкий”. Але у цій справі журналістам так і не вдалося розібратися.

“У мене є особисте життя. Я волію говорити про свої почуття лише з близькими друзями. Але про Наталю вам все ж таки скажу. Я, звичайно ж, з нею ділюся своїми кулінарними секретами. Досить часто ми обмінюємося рецептами. Наташа чудово знає, що я рекомендую готувати м’ясо на сильному вогні”, — заявив шоумен.

Як тільки у Ектора та Наталії роман переросте у серйозні стосунки, про це дізнаються усі, запевнив журналістів Браво.

Схожі статті