Криза в стосунках Ольги Сумської та Борисюка: чому увесь театр чує, як свариться подружжя — “Вона зрадила!”

Ольга Сумська та Віталій Борисюк завжди залишалися чесними зі своєю аудиторією, тому для них не було ніякої складності в тому, щоб розповісти про проблеми в шлюбі.

Популярні українські актори Ольга Сумська та Віталій Борисюк прожили у шлюбі більше 20 років. У ньому було і багато хорошого, і багато поганого. Про кризу у стосунках пари навіть був відзнятий спеціальний сюжет у програмі новин ТСН, де обидва партнери змогли розповісти, що їх не влаштовує.

Криза в стосунках Ольги Сумської та Борисюка

Так, приблизно 8 років тому журналісти телеканалу 1+1 взяли інтерв’ю у зіркової пари, під час якого з’ясувалося, що найбільша кількість сварок відбувається через ревнощі Ольги до Віталія. І варто відмітити, що вони не безпідставні. Наприклад, півтора місяці до цього пресі вдалося отримати кадри Борисюка у компанії молодих дівчат, про що Сумська навіть не здогадувалася.

Колега зіркового подружжя Горянський зізнався, що у гримерці Ольги та Віталія постійно відбуваються чвари, які чує увесь театр. При цьому акторка звинувачує свого чоловіка у грубості, а він її у тому, що вона забагато лається. Дійшло до того, що журналісти звернулися до Євгена Паперного за коментарем, а той згадав про зраду та розставання з колишньою дружиною Сумською.

“Вона зрадила! І назвала мене ***”, – не стримував свого обурення щодо характеру Ольги її колишній чоловік Євген.

Тим не менш, свій другий шлюб Ольга Сумська не має наміру руйнувати. Ще тоді вона запевнила, що має бути мудрішою, і буцімто все залежить від неї. Варто віддати належне зірці, адже через багато років аудиторія побачила її весілля з Борисюком, яке було зіграно у їхню річницю. Сумська таки змогла взяти контроль над ситуацією та подолати кризу разом з коханим чоловіком.

Схожі статті