36-річна Тіна Кароль зізналася про таємне весілля, як з Огіром: вже вдруге поп-діва планує побратися секретно

Популярна українська співачка Тіна Кароль не з чуток про увагу глядачів до особистого життя зірок, тому артистка винесла свій вердикт стосовно наступного весілля.

Більше 10 років тому відома українська співачка Тіна Кароль вийшла заміж за свого першого чоловіка Євгена, який через декілька років після весілля помер від раку шлунку. Справжнє укладення шлюбу відбулося таємно на Мальдівах, без зайвих очей, сукні та фраку, просто неба.

Тіна Кароль зізналася про таємне весілля, як з Огіром

Тіна Кароль зізналася про таємне весілля, як з Огіром

Здавалося, що співачка після втрати коханого чоловіка вже не наважиться на нові стосунки. Однак, поступово вона приходить до тями і вже може говорити про імовірний наступний шлюб. Нещодавно журналісти телеканалу Україна взяли у зірки ексклюзивне інтерв’ю, у якому їм вдалося дізнатися про плани поп-диви стосовно майбутнього весілля. Виявляється, Тіна Кароль не збирається оголошувати про друге заміжжя і планує все зробити максимально секретно.

Тіна Кароль зізналася про таємне весілля, як з Огіром

Ведучий Даніель Салем поцікавився у Тіни, чи вона готова вийти заміж і якщо це станеться, чи дізнається про весілля Україна.

Ні, це буде секрет, – коротко відповіла Кароль.

У цьому ж інтерв’ю Кароль зізналася, що взагалі немає друзів і людей, з якими можна обговорити особисті теми.

Варто відмітити, що минулого разу Євген та Тіна таки відсвяткували весілля в Україні. Тоді співачка заявила, що не вважає штамп у паспорті справжнім заміжжям, а от вінчання для неї має велике значення. У цей день за парою спостерігали усі: від звичайних фанатів до колег Кароль по цеху. Сподіватимемося, що співачка передумає і таки похизується хоча б весільною сукнею.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.