У 43-річної Ані Лорак “нове кохання”: співачка розповіла про свої почуття після новини про весілля колишнього

Популярна російська співачка Ані Лорак не сумує, поки її колишній чоловік готується до весілля. Як проводить свій вільний час співачка? Усі деталі в статті.

Поки колишній чоловік співачки Ані Лорак Мурат готується до весілля, артистка продовжує радувати шанувальників контентом перед Новим роком. Цього разу співачка  опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кілька своїх фото, на одному з яких вона позує із дружиною Дмитра Пєскова, прес-секретаря Володимира Путіна, Тетяною Навкою.

У 43-річної Ані Лорак “нове кохання”

Зі знімками можна ознайомитись у власному акаунті Ані Лорак, де за короткий час набралося майже дев’яносто тисяч переглядів, лайків та коментарів.

У Ані Лорак нове кохання

Загалом співачка опублікувала три фото. На першому Ані стоїть з олімпійською чемпіонкою Тетяною Навкою, яка є дружиною прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, та співаком Олександром Панайотовим. На другому – Лорак із дочкою та на третьому знімку позує сама.

“”Лебедине озеро”… Досі під враженням від краси, чарівності, кохання та роботи всієї команди. Кохання перемагає все! Мені дуже приємно бути частиною прекрасної казки, в якій я стала голосом головної героїні”, – написала Лорак під фотографіями.

Шанувальники були в захваті від фото і залишили багато відгуків.

У 43-річної Ані Лорак нове кохання. Коментарі під публікацією співачки

Нагадуємо, що зараз колишній чоловік співачки активно готується до майбутнього весілля, яке буде зіграно через 6 років після розлучення з Кароліною. Попередній шлюб зруйнувався через численні зради турецького бізнесмена, але зараз у його житті з’явилася інша жінка — візажистка Лілія.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.