Як виглядає коханець Насті Каменських, який ледь не забрав її у Потапа і змусив лити сльози: “Вона змінилася”

Перед тим як вийти заміж за Потапа, у Насті Каменських був бурхливий роман з бізнесменом Дятловим, який міг закінчитися для неї фатально. Усі деталі в статті.

Усі фанати Насті Каменських та Потапа прекрасно знають, що самого початку їхні стосунки були не надто гармонійними. Майбутня пара багато сварилася, мала постійні чвари та не сходилася в жодному з питань. Однак, певні події змусили обох музикантів переглянути свої погляди на життя, що власне і вплинуло на той факт, що їхні дороги врешті-решт зустрілися.

Як виглядає екс-коханець Насті Каменських

Настя Каменських з Володимиром Дятловим
Як виглядає екс-коханець Насті Каменських. Співачка разом з Володимиром Дятловим

Так, до Потапа Настя Каменських зустрічалася з київським ресторатором Володимиром Дятловим, який ледь не відправив співачку на той світ. Чоловік не впорався з кермуванням автомобілю і потрапив в аварію, у якій загинули люди. Каменських, на щастя, не отримала травм, що магом коштувати їй життя, але згадати їй є що.

Настя Каменських зі своїм першим коханням
Як виглядає екс-коханець Насті Каменських. Співачка зі своїм першим коханням Володимиром Дятловим

Цікаво, що Олексій Потапенко згадує про цю подію з більшим страхом та хвилювання, ніж сама співачка. Коли востаннє він згадував про аварію в інтерв’ю, його очі наповнилися сльозами.

“Я думаю, що на той час доля Насті дуже змінилася… Вона змінилася, бо була там. На межі життя та смерті”, — поділився репер с Мішею Єфросиніною.

Незабаром після аварії Володимир та Настя розійшлися. Але шляхи їхні як і раніше пересікаються. Виявляється, зараз бізнесмен і є партнером Потапа і допомагає йому розвивати свій ресторан. Чвар між чоловіками не виникає. Продюсер запевняє, що Дятлов — класний чоловік, а про ревнощі навіть і не думає.

Схожі статті