74-річна Ніна Матвієнко блиснула несподіваним секретом молодості: прибирає зморшки освяченим у церкві яйцем

Ніна Матвієнко - фантастична співачка, яка чарує голосом наче соловейко. Виявляється, вона настільки прониклася народною мудрістю, що натрапила на прадавній рецепт молодості.

Нестаріюча Ніна Матвієнко не була помічена у новомодних косметологів. Вона, як символ митця народної творчості спокійно ставиться до змін у дзеркалі та не соромиться свого віку. Мудрість предків несе знаменитість не лише у своїх піснях. Виявляється, зірці відомий секрет молодості, який прості люди знали протягом багатьох років.

Ніна Матвієнко хоче випхати Тоню і Арсена Мірзояна зі своєї хати
74-річна Ніна Матвієнко блиснула несподіваним секретом молодості

“Омолоджуюча крашанка”

Програмі “Світське життя” розповіла артистка про своє відкриття. Згадала про це Ніна Митрофанівна як раз таки до Великодня, коли народ масово висвячує крашанки та писанки. Виявляється, дівчата у селах знали про те, що можна взяти свячене яєчко та викочувати своє обличчя, наче вмиваючись ними.

Співачка посміхається та навіть онучці дає змогу попробувати на собі. Всі дівчата у захваті від чудернацького ритуалу.

Природню вроду Ніни Митрофанівни дуже люблять і цінують прихильники. Втім, своїми особистими селфі зірка не може порадувати особисто. А ось її донька Тоня, яка активно веде сторінки у соціальних медіа, з радістю ділиться світлинами та відео з матусею. У коментарях – самі компліменти. Традиційно знаменитості бажають здоров’я та довголіття.

Фанати не скупляться на приємні та теплі слова, називаючи Матвієнко-старшу “незрівнянною”, “красивою”, “неймовірною”.

74-річна Ніна Матвієнко блиснула несподіваним секретом молодості

Чи живе досі родина Арсена Мірзояна з тещею?

Ще у листопаді стало відомо, що Тоня купила квартиру. Та руки у зіркового подружжя до ремонту ще не дійшли. Крім цього, виявляється зараз маленька донька Ніна має ще лишатися вдома зі старшим родичем. Ніна Митрофанівна із радістю сидить з онучкою.

Схожі статті