40-річна переможниця “Голосу країни” Оксана Муха вперше розповіла про роман з Даном Баланом: “Стосунки дійсно є”

Переможниця 9 сезону вокального талант-шоу "Голос країни" Оксана Муха вперше розповіла про роман з молдавським мачо Даном Баланом, який був її зірковим тренером.

Оксана Муха народилася у Львові в напівтворчій сім’ї – її батько акордеоніст, а мати медик. Сама вона пішла стопами тата і отримала музичну освіту – після Львівського музичного училища імені Людкевича вступила до Львівської музичною академії імені Лисенка до класу скрипки. Вже під час навчання Оксана почала виступати як співачка-солістка, брати участь у концертах і фестивалях, в тому числі міжнародних.

На “Голос країни” Муха йшла вже як професіонал своєї справи. Її метою було продовжувати творчість легендарної Квітки Цісик – американської співачки українського походження, яка прославляла народні пісні. Тренером Оксани став молдавський артист Дан Балан, і разом вони здобули перемогу в 9 сезоні.

Оксана Муха прокоментувала роман з Даном Баланом
Оксана Муха прокоментувала роман з Даном Баланом

Оксана Муха розповіла про стосунки з Даном Баланом

Співачці згодом почали приписувати роман з тренером, який вона прокоментувала в інтерв’ю для 24 каналу. Оксана вважає, що творчі люди обов’язково мають щиро любити свою справу. В її випадку – пісні, які виконують, людей з якими співають, між виконавцями має бути гармонія:

“Однак це не означає, що після закінчення пісні стосунки продовжуються. Це творчість, акторська майстерність”.

Оксана Муха розповіла про стосунки з Даном Баланом
Оксана Муха розповіла про стосунки з Даном Баланом

Муха зауважує, що артисти на сцені перетворюються в акторів, увагу глядача можливо затримати тільки за умови, якщо ти сам повіриш в свою роль, а вони з Даном були максимально щирими:

“Це велика праця, але лише так глядач повірить. Якщо він повірив, що стосунки дійсно є, то значить все вдалося”.

Що відомо про першого чоловіка Оксани Мухи

Співачка сама виховує сина Данила, з батьком якого не разом вже вісім років. Розлучення зірка переживала важко і болісно, а причиною стали зниклі почуття. При цьому вона зберегла чудові стосунки з колишнім чоловіком, у чому їй допомогла робота з психологом.

Син Оксани Мухи від першого чоловіка
Син Оксани Мухи від першого чоловіка

Наразі серце Оксани зайняте, і вона навіть носить каблучку на безіменному пальці правої руки. Втім, переможниця “Голосу” запевняє, що це нічого не означає – просто гарний подарунок.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".