Як виглядає син Олега Винника і Таюне Юліан: нащадок артистів живе поза Україною і будує кар’єру плавця (ФОТО)

Популярність Олега Винника в Україні неймовірна, і такої слави він досяг разом зі своєю таємною дружиною Таюне, яка 17 років назад народила йому сина.

Олег Винник побудував співочу кар’єру на образі серцеїда з романтичним і чуттєвим репертуаром, але насправді він зразковий сім’янин, хоч і приховує цей факт від широкої публіки. За спогадами колишніх викладачів з училища культури та односельчан, ще юним Олег почав зустрічатися з найскромнішою дівчиною на курсі – Таєю Сватко. Зараз вона відома як бек-вокалістка Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Весілля молоді люди влаштували пишне і гучне, гуляли двома селами, а згодом вони перебралися до Німеччини на заробітки. Там Винник досяг зіркового статусу, був артистом мюзиклів, тож коли його рівень життя покращився, Таїсія переїхала поближче до нього і у них народився син Юліан.

Про нащадка співак казав під час інтерв’ю для німецького журналу ще у 2005 році, коли в рідній Україні про нього ніхто не знав і не чув.

Син Олега Винника і Таюне Юліан

Як виглядає син Олега Винника і Таюне

Юліану Виннику вже 17 років. Стопами батьків він вирішив не йти, а обрав для себе спортивну кар’єру. Хлопець на професійній арені займається плаванням та бере участь у чемпіонатах країни.

Так, з’ясувалося, що з 2016 року юнак виступає за спортивний клуб в Берліні, на сайті якого були знайдені фото сина Олега Винника і Таюне, зроблені під час тренувань. Юліан демонструє непогані успіхи. І хоча офіційного підтвердження родинних зв’язків артиста з молодим берлінським плавцем немає, фанати впевнені, що вони – сім’я.

Як виглядає Юліан Винник

З іншими подробицями особистого життя головного вовка країни знайомтеся в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.