Колишня дружина 38-річного Дзідзьо Славія згадала пережите з ним та взялася за старе: “Для мене ти не існуєш”

Починаюча співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава презентувала нову композицію, яка знову змусила фанатів роздумувати стосовно її взаємин зі співаком.

Як відомо, колишня дружина популярного українського виконавця Дзідзьо після розлучення з ним активно розвиває свою творчу кар’єру. Для Славії це хоча і новий досвід, але вельми очікуваний, адже вона готувалася стати зіркою понад 20 років.

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Славія згадала пережите з Дзідзьо та взялася за старе

Через те, що зірковий чоловік не бажав бачити благовірну на великій сцені їй певний час доводилося відкладати втілення своєї мрії на невизначений термін, але зараз Славія поступово наздоганяє екс-чоловіка.

Славія згадала пережите з Дзідзьо та взялася за старе

Розлучення пари відбулося у серпні 2021-го, і після розриву співачка отримала літні апартаменти на березі озера, які їй подарував колишній обранець. Зараз між ними немає ніяких конфліктів, навіть попри те, що Ярослава дала ряд не самих приємних для Михайла інтерв’ю.

Піар, який вона отримала при розлученні артистка використовує з розумом і активно записує нові пісні. Одну з композицій вона презентувала раніше визначеного терміну на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram прямо зі студії звукозапису.

Славія згадала пережите з Дзідзьо та взялася за старе. Скріншоти особистої сторінки артистки

Співачка виступає у жанрі, тому формат її пісень зазвичай є романтичною лірикою. Показавши на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відео роликів з процесу створення таки Ярослава навіть поділилася рядками з тексту пісні: “Для мене ти не існуєш”.

Не важко здогадатися, що увесь свій біль артистка вкладає у творчість і перетворює його на музику.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.