Крихітна кухня в коридорі: Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян

Відома українська співачка та спадкоємиця музичної династії Тоня Матвієнко показала, як вона, її мама Ніна Митрофанівна Арсен Мірзоян живуть.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка прославилась завдяки незвичній манері співати, а також її зірковій матері не приховує, що вимушена жити разом з батьками під одним дахом. Так як Арсен Мірзоян був одружений, коли зустрів артистку, чоловік був вимушений розлучитися і залишити все майно екс-дружині.

Чи спілкується Тоня Матвієнко зі старшими дітьми Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян

У будинок Ніни Митрофанівни він прийшов без копійки у кишені. Сама артистка неодноразово розповідала, що була проти цього роману і робила все можливе, щоб завадити доньці руйнувати сім’ю

Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян

Тим не менш, кохання перемагає усе, і виконавець переїхав до будинку Ніни Митрофанівна. У якийсь момент житло двох пенсіонерів перетворилася у наповнений дітьми та дорослими будинок, де стало навіть мало місця, хоча приміщення доволі велике.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян. Скріншоти особистої сторінки співачки

Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, у якому показала її святкові дні з мамою Ніною, і засвітила кухню, яка знаходилася у коридорчику. Варто відмітити, що місця там зовсім немає.

Арсен Мірзоян вперше вивів на сцену донечку Ніну
Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян

До речі, раніше Ніна Митрофанівна зверталася за допомогою до Кузьми Скрябіна з ремонтом, і тоді з’ясувалося, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вимушені жити у кімнаті для гостей. На щастя, скоро зіркове подружжя буде переїжджати у власну квартиру, яку чоловік придбав цього року.

Схожі статті