38-річну Катерину Осадчу запідозрили у хворобі через нестандартні зміни у фігурі: “Худоба нікого не красить”

Катерина Осадча народила цього року третю дитину. Маленький син Данило став справжнім дивом для подружжя Горбунова, але прихильники помітили зміни у його дружині.

Катерині Осадчій 38 і вона втретє стала мамою. Артистка з її зірковим чоловіком, шоуменом Юрієм Горбуновим, понад усе мріяла про доньку. Втім, іронічна доля подарувала їм хлопчика. Другого для ведучого і третього для його обраниці. Тривалий час ніхто не міг зрозуміти, чи дійсно Катя – вагітна. Майстерно ховала свій животик жінка під сценічними костюмами та платтями. Запідозрили знаменитість у лютому цього року, коли ведуча взяла інтерв’ю у Катерини Осадчої, яка тоді була при надії.

Катя Осадча
38-річну Катерину Осадчу запідозрили у хворобі

Та нещодавно зірка показала, як змогла зберігти фігуру після третіх пологів. Втім, замість слів захоплення, Осадча отримала шквал критики. Через природню худорлявість артистки, фанати запідозрили жінку навіть у хворобі.

У коментарях написали:

  • “Зайвих нема навіть 100 гр. Худоба нікого не красить. Зразу виникає питання, чи не захворіла людина”
  • “Де вони, ті зайві кг?”
  • “Худорба це не красиво”
  • “Ви не малолєтка, шоб костями стукати”

Сама ж Катя не стала відповідати на зауваження до її талії.

Що сталося з дитиною Катерини Осадчої від першого шлюбу?

Відомо, що з у шлюбі з депутатом Олегом Поліщуком, зірка народила сина Іллю. Батьки хлопчика розбіглися у 2004 році. Дитину допомагали виховувати батьки ведучої, поки вона працювала над кар’єрою.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Коли Катя вдруге вийшла заміж, дуже переживала, чи зможе синок знайти спільну мову з вітчимом. Та Юрій швидко зрозумів, який підхід потрібен Іллі. Підліток також з радістю прийняв у родину нового обранця мами. Великим щастям для сім’ї стала поява нових малюків.

Схожі статті