43-річний зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян з опущеним поглядом розповів про зміни у житті: “Тоня не любить”

Зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян опустив погляд донизу та розповів про зміни у житті, до яких причетна його дружина Тоня.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко офіційно зареєстрували стосунки у 2017 році. Поки розвивався їх роман, вони витримали купу критики та громадського засудження через те, що Антоніна розбила попередню сім’ю коханого, а він полишив свою жінку і двох дітей заради нових почуттів. Пара познайомилася на зйомках шоу “Голос країни”.

Спочатку Тоня не сподобалася Арсену, бо зайшла на студію, не привітавшись. Втім, згодом вони порозумілися і подружилися. Бажання бути одне з одним не як друзі між ними виникло під час спільного туру Україною після завершення проєкту.

Арсен Мірзоян розповів, як вони з Тонею Матвієнко усамітнюються в будинку тещі
Тоня Матвієнко розбила родину Арсена Мірзояна

Мірзоян в інтерв’ю для ЖВЛ зізнавався, що рішення про зміни в особистому житті приймав довго і важко. Не було впевненості, що почуття до Матвієнко справжні і довготривалі. Зрештою він все ж таки сказав дружині, що закохався в іншу, та пішов з родини.

Ніна Митрофанівна, до речі, була не в захваті від стосунків Тоні з одруженим чоловіком. Головне табу для неї – діти. Артистка намагалася зробити так, аби Арсен не приїздив до доньки, але серцю не накажеш.

Ніна Матвієнко хоче випхати Тоню і Арсена Мірзояна зі своєї хати
Ніна Матвієнко була проти стосунків Тоні і Арсена Мірзояна

Пара часто публікує спільні фото та відео у соцмережах. Цього разу в Інстаграмі Мірзояна з’явилася його світлина у козацькій шапці і окулярах, співак опустив погляд донизу і дивиться в горнятко кави:

“Придбав нові окуляри, гадаю на кавовій гущі, Тоня фотографує. Каже: “Гарні окуляри”. А каву Тоня не любить”, – підписав кадр Арсен.

Коментатори зауважили – головне, щоб любила його, а каву любитиме він.

Схожі статті