Що відомо про нову зірку шоу “Твій день” Грубича: сивий красень, який усе своє життя поклав на розвиток 1+1

Влад Яма покидає шоу "Твій день", тому на його місце вже підшукали іншого чоловіка, який має великий досвід у роботі на телебаченні. Усі деталі в статті.

Ті, хто є фанатами телеканалу 1+1 вродовж десятиліть, прекрасно знають ім’я цього телеведучого. Костянтин Грубич починав свою роботу на телебаченні на початку дев’яностих і за цей час встиг змінити безліч посад, але не зрадив компанії, яка його найняла.

Що відомо про нову зірку шоу “Твій день” Костянтина Грубича

Декілька днів тому стало відомо, що Влад Яма покидає перше українське інфотеймент-шоу, яке продюсує Єгор Гордєєв. Причина звільнення хореографа озвучена не була, але заміна йому знайшлася дуже швидко. Костянтин має прекрасний досвід ведення ранкових телепередач, і навіть кулінарних проєктів.

Що відомо про нову зірку шоу Твій день Грубича

Костянтин Грубич родом із Полтавщини, йому 53 роки. Цікаво, що на каналі Костянтин працював разом із сім’єю, наприклад асистентом режисера була його дружина Світлана. Також зірка є двоє дорослих дітей. Мінімум один з них пішов по стопах батька — його донька вивчилася на журналіста. Дівчина одразу потрапила до місця роботи її батька і допомагає йому справах.

Про те, що він стане ведучим ранкової передачі він дізнався раптово, будучи її гостем. Емоційність події призвела до того, що Костянтин сильно розхвилювався, але знаходячись перед камерами, взяв себе в руки.

Що відомо про нову зірку шоу Твій день Грубича

Спираючись на велетенський досвід Костянтинаг, не можна засумніватися у тому, що він перевершить хореографа та підніми програму на абсолютно новий рівень, а також вплине на якість шоу. Тож проєкт Єгора Гордєєва буде лише рости та процвітати, адже знаходиться у надійних руках.

Схожі статті