Як виглядає американська дружина Володимира Кличка: втекла від боксера і скинула на нього маленьку доньку (ФОТО)

Український боксер Володимир Кличко мав безліч романів, проте найміцнішими виявилися стосунки з американською акторкою Хайден Панеттьєрі. Як виглядає мама єдиної доньки спортсмена - дивіться далі.

Володимир Кличко разом зі своїм старшим братом Віталієм – одні із найвідоміших українців у всьому світі. Вітчизняні боксери зібрали усі відомі нагороди у своєму виді спорта та прославилися цим на увесь світ. Тож за їхнім життям буквально спостерігають мільйони прихильників з різних країн світу.

Успіх та статус допомогли нашим боксерам і в особистому житті. З ними мріяли зустрічатися різні красуні. І якщо старший Віталій знайшов своє щастя на Батьківщині, то молодший Володимир встиг позустрічатися з різними дівчатами. У Кличка були відносини з німецькою актрисою Івонн Каттерфельд, чеською моделлю Кароліною Курковою, американською актрисою Люсі Лью – і це далеко не увесь романтичний список Володимира. Проте лише одна дівчина змогла підкорити його серце та подарувати йому доньку – американська акторка Хайден Панеттьєрі.

Як виглядає дружина Володимира Кличка
Як виглядає дружина Володимира Кличка

Красунчик Володимир Кличко став татом у 2014 році. У боксера та його обраниці народилася донька Кайа-Євдокія. Через декілька років після заручин пара вирішила розійтися – спортсмен повернувся на Батьківщину, до України. Не зважаючи на усі стереотипи щодо розлучення, Володимир забрав доньку разом із собою – тепер він виховує її разом із мамою, бабусею дівчинки.

Як виглядає донька Володимира Кличка
Як виглядає донька Володимира Кличка

Екс-дружина залишилася жити в Америці, де продовжує будувати свою зіркову кар’єру. Хайден час від часу навідує Кайю-Євдокію в Україні. Акторка довгий час боролася з післяродовою депресією – за чутками, це була одна із причин розлучення з Володимиром. Зараз екс-подружжя має дружні стосунки та зустрічається разом час від часу заради доньки.

Схожі статті