Вагітна Лідія Таран намагалася сховати круглий живіт за ялинкою, але сама себе видала: “У Василини буде братик”

Популярна українська телеведуча Лідія Таран опублікувала святкову світлину, яка може свідчити про цікаве положення зірки. Усі деталі в статті.

Популярна українська телеведуча Лідія Таран, як і безліч інших вітчизняних знаменитостей привітала українців з наступаючим Новим роком. 31 грудня мережу заповнили святкові фотографії біля ялинок, камінів, у вечірніх сукнях та за столом. З року в рік традиція оприлюднювати новорічні фото не змінюється, і зірки слідкують їй, не зраджуючи.

Привітання Таран дещо відрізнялися від звичних, адже вона пообіцяла, що не зрадить своїми звичками, не почне сідати на дієту та буде жити далі, наче нічого не змінилося.

Вагітна Лідія Таран намагалася сховати круглий живіт

Вагітна Лідія Таран намагалася сховати круглий живіт. Фотографія телезірки з новорічного фотосету

На фотографії зірка постала у золотистій сукні біля ялинки. Цікавий нюанс, що у Лідії нібито круглий живіт, або ж кадр дещо деформував її фігуру.  При цьому частину тіла вона сховала за гілками дерева. Користувачі мережі одразу відреагували на можливі зміни у житті тележурналістка, і написала про свої підозри у коментарях під публікацією.

До речі, на відміну від своїх колег, Лідія утрималася та не ділилася деталями планів на новорічну ніч.

Вагітна Лідія Таран намагалася сховати круглий живіт. Скріншот коментарів під публікацією телеведучої

Нагадуємо, що Лідія Таран на даний момент незаміжня. Її стосунки з батьком її доньки Василини Андрієм Доманським, закінчилися більше 10 років тому.

Зараз телеведуча виховує доньку-підлітка самостійно. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являються кадри разом з її невеличкою сім’єю.

Схожі статті