На кого Вакарчук проміняв жінку, що віддала йому найкращі 20 років свого життя: руда, заможна та плодовита

2021-й став для Святослава Вакарчука особливим, адже цього року у цей рік він знайшов нову сім'ю і навіть став батьком. Усі деталі в статті

Навесні 2021-го фанати Святослава Вакарчука почули шокуючу новину: музикант розлучився з жінкою, з якою прожив 20 довгих років. Лялі Фонарьовій довелося відпустити коханого, але цей процес був настільки болісним для жінки, що вона загриміла до лікарні.

На кого Вакарчук проміняв жінку, що віддала йому найкращі 20 років свого життя

На кого Вакарчук проміняв жінку, що віддала йому найкращі 20 років свого життя

Ще тоді мережею блукали чутки , що у Святослава Вакарчука насправді була коханка і вони швидко справдилися: через декілька місяців до преси потрапила інформація стосовно народження у Святослава Вакарчука первістка.

Євгенія Яцута
На кого Вакарчук проміняв жінку, що віддала йому найкращі 20 років свого життя

Так, інша жінка подарувала співаку хлопчика, якого назвали Іваном. Журналістам швидко вдалося знайти матір дитини. Подейкують, що це Євгенія Яцута, відома українська по дівчинка. З нею Святослав Вакарчук співпрацював і неодноразово. Їх бачили разом за роботою і підозрювали у зв’язку. Піар-відділ музичного гурту Океан Ельзи попросив не втручатися в особисте життя музиканта, але шанувальники чоловіка сприйняли зраду дружині дуже гостро і навіть масово почали писати в коментарях, що розчарувалися у чоловіці, який здатен писати настільки проникливі ліричні вірші.

Сам Святослав Вакарчук ніяк не коментує подію і не підтверджує особистість нової коханої. До речі, Новий рік музикант провів сім’єю. Що ж стосується Лялі, то після новини про її госпіталізацію до мережі не потрапляло жодних деталей. Фонарьова відмовчується та поважає право чоловіка на приватність.

Схожі статті