Колишня фаворитка Кондратюка Аіда Ніколайчук з X-Фактор показала нову зовнішність: тепер Ігор не встоїть

Декілька років тому Ніколайчук наважилася кардинально змінити свою зовнішність і, готуючись до нового року, Аїда знову здивувала підписників.

Усі пам’ятають прекрасну білявку з незвичайним ім’ям Аіда, яка полонила своїм голосом не тільки серця глядачів, але й досвідчених музикантів. Серед їх числа опинився Ігор Кондратюк, який хоч і не має прямого відношення до музики, але точно знається на ній, так як працює продюсером. Про роман між двома знаменитостями заговорили одразу, однак, обидва його заперечували.

Згодом Ігор публічно визнає, що його підопічна дуже вродлива жінка, але для Кондратюка врода не грає ніякої ролі.

Ігор Кондратюк пояснив, чому Аіда Ніколайчук не змогла стати його жінкою
Колишня фаворитка Кондратюка Аіда Ніколайчук з X-Фактор показала нову зовнішність

Колишня фаворитка Кондратюка Аіда Ніколайчук з X-Фактор показала нову зовнішність

Після закінчення шоу дороги Ігоря та Аіди не зійшлися, як цього очікували глядачі. Колишня касирка продовжила розвивати творчу кар’єру, але без нагляду продюсера. Сам Ігор запевняв, що вони просто не підходять по характеру, щоб співпрацювати поза камерами проєкту. Мовляв, Аіда дуже стримана, холодна і вимоглива до інших. За цей час співачка встигла декілька разів вийти заміж та розлучитися. На даний момент вона самотня і виховує дитину від другого шлюбу.

Але її популярність не вщухла, і аудиторія активно за нею слідкує. Декілька років тому ніколичук наважилася на кардинальну зміну зовнішності і коротко підстриглася. На цей раз зірка зробила чубчик, який, на великий подив, їй дуже пасує. Фотографію з новою зовнішністю вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та зібрала масу компліментів. Публіка залишається вірною своїй улюблениці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.