Чому 46-річна Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-Браво не залишилися разом: вагітність співачки заплутала усе

Як так сталося, що Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-Браво вважалися коханцями, і чому їхнім стосункам не було суджено збутися.

Майже 10 років тому мережею поповзли чутки про роман між Наталією Могилевською та Ектором Хіменесом-Браво. Зірки багато часу проводили разом і інтригували публіку черговими спільними виходами в світ. Ще більшої таємничості їхнім взаєминам додала вагітність співачки, яка пізніше виявилася несправжньою. Справа в тому, що Ектор неодноразово засвітився поруч зіркою, цікаве положення якої обговорювалося на перших шпальтах.

Наталія Могилевська нарешті показала того, хто зробив її вагітною
Чому Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-Браво не залишилися разом

Чому Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-Браво не залишилися разом

Чому Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-Браво не залишилися разом. Статті, які публікувалися у той час.

Шеф-кухар постійно обговорював з пресою його імовірний роман з Наталією, не даючи прямих спростувань та вивертаючись від запитань про статус їхніх стосунків. Але зірка завірив, що коли вони з Наталією стануть ближчими, фанати начебто про це обов’язково дізнаються.

Але цієї події шанувальники так і не дочекалися. Вся справа у тому, що між зірками дійсно ніколи нічого не було. Вагітність була лише роллю на зйомках фільму “Київський торт”, а Ектор і нині підтримує дружбу з артисткою, не переходячи меж.

Щоб ця пара могла залишитися разом, перш за все їй було-б необхідно розпочати роман, чого, на жаль їхніх фанатів, так і не сталося.

Наталя Могилевська досі бездітна і їй приписують романи з відомоми чоловіками, а Ектор начебто знайшов свою кохану, але афішувати стосунки з нею не хоче, так як боїться, що публічності знову зруйнує його майбутнє з обраницею. Так чи інакше, але їхні шляхи розійшлися так і не зійшовшись.

Схожі статті