Як виглядають вдова та донька Кузьми Скрябіна: красиві жінки, які залишилися без головного чоловіка у своєму житті

Андрій Кузьменко, відомий як Кузьма Скрябін пішов із життя у лютому 2015-го року. Як зараз живе його дружина та донька - читайте далі у матеріалі.

Андрій Кузьменко був одним із провідних музикантів свого часу. Його обожнювали мільйони українців не лише за народну творчість – в його піснях впізнавали себе жителі і великих міст, і маленьких сіл – а також його поважали за відкритість та позицію. Кузьма Скрябін (саме під таким псевдонімом знали артиста фанати) не соромився критикувати владу, висловлювати свою думку щодо всього, що відбувалося навколо нього і, звісно, писав про все це пісні.

Саме так Андрію вдалося завоювати прихильність чи не усією країни. Особливо слухачі та телеглядачі обожнювали його простоту та почуття гумору. Напевно, саме тому Кузьменка часто кликали як і ведучого. Він був зіркою проєкту “Шанс”, “Шиканемо”, “Бережись автомобіля” та ще безлічі телепередач.

Кузьма Скрябін разом зі своїми колегами на програмі “Шанс”. Фото взято на просторах мережі

2 лютого 2015-го на 7 році життя Андрій Кузьменко потрапив у смертельну аварію, їхавши за кермом власного автомобілю. Тоді вся країна вийшла на центральні площі своїх міст, щоб заспівати улюблені хіти Скрябіна, тим самим вшанувавши пам’ять музиканта. Ця ДТП стала трагедією не лише для родини чоловіка, а й для мільйонів його фанатів.

У Кузьми залишилася дружина Світлана Бабійчук та єдина донька Марія-Барбара, яку артист назвав на честь улюбленої акторки Барбари Брильської. Зі своєю коханою Андрій був знайомий ще з юних років – пара одружилася у 1994 році.

Як виглядає дружина Кузьми Скрябіна
Як виглядає дружина Кузьми Скрябіна

Відомо, що жінка займається розписом по дереву та приймає приватні замовлення на виготовлення предметів декору. Світлана стала засновницею благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна, який допомагає дитячим будинкам та лікарням – саме це стало основною роботою для дружини Андрія після його загибелі.

Марія-Барбара з батьком і чоловіком
Марія-Барбара з батьком і чоловіком

Донька Кузьменка Барбара наприкінці 2020 року вийшла заміж за свого одногрупника. Дівчина закінчила медичний університет і планує своє подальше життя пов’язати з косметологією та відкрити декілька своїх салонів краси.

Схожі статті