“Тепер я точно українець”: Ектор Хіменес-Браво назавжди залишається в Україні заради своєї дитини та коханої

Телеведучий та кулінар Ектор Хіменес-Браво у зимовій відпустці вирішив відвідати сонячний Стамбул. З ким саме знаменитість поїхав у подорож - читайте далі

Ектор Хіменес-Браво прославився на всю Україну завдяки проєкту “Мастер Шеф”. Провідний кулінар зі світовим ім’ям завдяки шоу став ще й професійним телеведучим та шоуменом – він вже безперервно протягом десяти років не сходить з вітчизняних телеканалів та навчає українських поварів-початківців. Наразі Ектор не збирається повертатися до рідної Колумбії чи Канади, де працював довгий час, а продовжить будувати кар’єру та особисте життя в Києві.

Про особисте життя іменитого повара відомо небагато, однак його прихильники та журналісти встигли його “посватати” з декількома жінками. Однією з них стала Ольга Мартиновська – переможниця одного із сезонів “Мастер Шефу”. Після проєкту вона дійсно зав’язала тісну дружбу з Ектором, яка триває вже декілька років. ЗМІ писали, що кулінарка навіть завагітніла від еквадорського наставника, однак ці чутки виявилися несправжніми.

Ектор Хіменес-Браво назавжди залишається в Україні
Ектор Хіменес-Браво назавжди залишається в Україні

Декілька років тому мережею та пресою прокотилися домисли щодо роману повара зі співачкою Наталею Могилевською – пару часто бачили разом. Тоді також писали, що артистка вагітна від Ектора, однак цього разу інформація знову не підтвердилася. Наталя й досі бездітна та розлучена, а Хіменес-Браво продовжує шукати обраницю.

Чому Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-Браво не залишилися разом
Чому Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-Браво не залишилися разом

Новий рік зірка “СТБ” зустрів не один – разом із мамою Ектор полетів до Туреччини, де провів вихідні у Стамбулі.

“Тепер я точно українець. Тому що полюбив Стамбул”, – написав у особистому блозі знаменитий шеф.

Чоловік зізнався, що він у захваті від місцевої кухні та людей, особливо він щасливий, адже йому вдалося провести цю подорож разом із найріднішою людиною – мамою.

Схожі статті