43-річний чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян забрав синів від першого шлюбу: як відреагувала екс-дружина

Арсен Мірзоян вже давно не живе у шлюбі зі своєю дружиною Анною. Втім, зв'язок колишнє подружжя підтримує, адже разом продовжують виховувати синів.

Шлюб Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко став одним з найбільш обговорюваних. Для кожного цей союз став другим. Та, якщо артистка легко полишила свого першого обранця, то співаку доводиться продовжувати спілкуватися з колишньою обраницею, адже спільні діти навіки поєднали цих людей.

Чи спілкується Тоня Матвієнко зі старшими дітьми Арсена Мірзояна
43-річний чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян забрав синів від першого шлюб

Відомо, що Артем і Влад (так звати дітей) мешкають з мамою у Запоріжжі. Старший син вже студент, а його брат лише через кілька років закінчить школу. З батьком зв’язок активно підтримують, але проживати у Києві разом з ним та його новою родиною не відважилися. Тим не менш, Арсен не раз демонстрував, що з дітьми час проводить. Ось і зараз на зимових канікулах він вирішив зустрітися з хлопцями. Радісними світлинами поділився у сторіз в інстаграмі.

43-річний чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян забрав синів від першого шлюбу

Як відреагувала перша дружина на такий жест Арсена Мірзояна?

Колишня обраниця співака, Анна, також виходить у публічний простір. Щоправда, її сторінка у мережі не стала такою популярною, як екс-чоловіка. В інстаграмі жінка показала, що поки хлопці відпочивають – вона знайшла час для себе. У сторіз з’явилися фото з зустрічей ймовірно з подругами. Щаслива Анна відвідала елегантний ресторан.

43-річний чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян забрав синів від першого шлюбу: реакція Анни Мірзоян

Як ставиться Тоня Матвієнко до синів обранця?

Тоня не була помічена за негативними висловлюваннями у бік дітей свого чоловіка. Більше того, вона разом з хлопцями, своїми доньками їздила на сімейний відпочинок. Щасливі фото публікувала знаменитість з тої поїздки. Співачка не раз зазначала, що її роль у розлученні Мірзояна медіа та фанати перебільшили, марно зробивши з неї монстра.

Схожі статті