Чому 74-річна Софія Ротару навідріз не хоче видавати свою онучку Соню за мільйонера Жаданова: є інший варіант

У Софії Михайлівни Ротару є двоє дорослих онуків, які знаходяться на порозі сімейного життя. Втім, Соня Євдокименко не поспішає виходити заміж. З чим це пов'язано?

У листопаді 2019 року з’явилися перші чутки про те, що онука Софії Ротару виходить заміж. З’явилися вони неспроста, адже раніше Соня мала піти під вінець з французом, з яким в неї не склалося з невідомих причин.

Обранцем Софії Євдокименко став Денис Жаданов. Віце-президент компанії, яка спеціалізується з IT-технологій  осів разом з новою обраницею у центрі Нью-Йорку і прославився на батьківщині, як наречений-мільйонер онучки Ротару. Софія Євдокименко і Денис Жданов

Чому Софія Ротару навідріз не хоче видавати свою онучку Соню за мільйонера ЖадановаВважалося, що закохані обмірковують деталі весілля, яке мало відбутися 2020 року.

Чому Софія Ротару навідріз не хоче видавати свою онучку Соню за мільйонера Жаданова

Чому Софія Ротару навідріз не хоче видавати свою онучку Соню за мільйонера Жаданова

Проте Софія Ротару не в захваті від ідеї внучки. Артистка вважає, Соня занадто молода, щоб виходити заміж. За словами легенди української естради, її онучці спершу потрібно отримати освіту, закінчити навчання, а вже потім замислюватися про шлюб. Начебто це для неї дуже рано.

Так як дівчина — спадкоємиця мільйонів, для неї, звісно, прийнятний інший варіант — спочатку реалізуватися в особистісному та професійному планах. При цьому сама Соня також говорить, що не поспішає з заміжжям. Дівчина стверджує, що в неї занадто високий сімейні цінності, щоб з головою стрибати у шлюбне життя.

До речі, цей новий рік родина святкує у Конча-Заспі, і онуки Софії Михайлівни запросили коханих на святкування. Анатолій та Соня обидва не самотні і активно світяться разом з обранцями.

Схожі статті