Не Дан Балан: 36-річна Тіна Кароль взяла у долоню руку свого красеня-фаворита, не приховуючи близькості з ним

Українським шоу-бізнесом вже активно повзуть чутки про те, що поп-діва знайшла своє кохання і навіть вийшла з ним в люди. Як це сталося, дізнайтеся у нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль роками залишалася самотньою жінкою за офіційною версією. Хоча артистку намагалися засватати і Дану Балану, і Ігорю Коломойському, артистка продовжувала приховувати усі можливі зв’язки з чоловіками. Після смерті Євгена поп-діва не була готова робити свої романи публічними.

До ніг Тіни Кароль припали троє красенів
Кароль взяла у долоню руку свого фаворита, не приховуючи близькості з ним

Тіна Кароль взяла у долоню руку свого красеня-фаворита, не приховуючи близькості з ним

Нещодавно вона давала інтерв’ю журналістам інфотеймент шоу “Твій день”, в якому зізналася, що залишається незаміжньою за офіційною версією. Це розбурхало мережу, адже звучало, як натяк на те,що за неофіційною, вона вже дружина.

Після цього артистів вдалося наробити серйозного гаміру у шоу-бізнесі. На святкування Нового року вона прийшла під руку зі своїм сином Веніаміном, який повернувся з навчання у Великобританії, а згодом в Instagram почало блукати фото, на якому вона тримається за руки зі своїм піар-менеджером Павлом Орловим, а фотографія підписана емодзі “червоне сердечко”, що означає кохання.

Кароль взяла у долоню руку свого красеня-фаворита, не приховуючи близькості з ним

Після цього почали пліткувати про її зв’язок з красенем, який удостоївся честі взяти діву за руку, наче її коханець. Навіть якщо він не є обранцем співачки, то немає сумнівів, що вона ставить його вище за всіх інших, адже подібні жести дуже особисті.

Не так давно сама Тіна розповідала, що її стосунки вже завершені. Але ніхто не дає гарантії, що діва могла встигнути вступити в інші. Наприклад, з красенем Павлом Орловим.

Схожі статті