Що відомо про свекруху Наталії Сумської, для якої вона стала третьою невісткою: дві перші в родині не затрималися

Популярна українська акторка Наталія Сумська щаслива у шлюбі з актором Анатолієм Хостікоєвим. Що відомо про свекруху легендарної зірки, для якої вона стала третьою невісткою?

Історія кохання Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва бере свій початок зі студентських часів. Познайомилися вони під час навчання в театральному вузі, коли вона тільки-но вступила, а він вже був на останньому курсі. Молоді люди одразу приглянулися одне одному, однак в той момент до близького знайомства справа не дійшла.

Першою дружиною Анатолія Георгійовича стала народна артистка України Надія Кондратовька, шлюб зрештою не склався. Вдруге Хостікоєв одружився теж з колегою по цеху – Любов’ю Кубюк, яка народила йому сина Георгія, хоча й це не вберегло від наступного розлучення.

Старший син Хостікоєва Георгій
Старший син Анатолія Хостікоєва

Лише потім після двох невдач в житті актора знову з’явилася старша сестра Ольги Сумської, саме з нею він знайшов своє сімейне щастя. До Анатолія Наталя була дружиною кінооператора Ігоря Мамая.

У 1996-му зірки стали батьками сина В’ячеслава і на сьогоднішній день вони вважаються однією з найміцніших подружніх пар українського кіно й театру.

Що відомо про свекруху Наталії Сумської
Що відомо про свекруху Наталії Сумської

Що відомо про свекруху Наталії Сумської

Мама Анатолія Хостікоєва була українкою, її звали Валентина Василівна. Разом з його батьком-осетином вони були фронтовиками – обидва дійшли до Берліну, де познайомились, закохалися і більше ніколи не розлучалися.

Наталія Сумська стала для матері Анатолія Хостікоєва третьою невісткою

Якими були стосунки зіркової невістки Наталії Сумської зі свекрухою Валентиною Василівною – невідомо, оскільки Анатолій про батьків в інтерв’ю особливо не згадує. А першою людиною, про яку Хостікоєв зазвичай розповідає, коли його питають про дитинство – улюблена бабуся. Вона й була головною в родині. Через великий зріст в 2,05 метри жінку називали Великою Ведмедицею.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.