Ведуча “Сніданку з 1+1” Шовкопляс змусила Гордєєва ревнувати, і не до чоловіка: “Такою дівчинкою себе почуваю”

Зірка Сніданку Неля Шовкопляс опублікувала фотографію з чоловіками та розбурхала мережу. З ким телеведуча дозволила собі ніжності? Усі деталі в статті.

Неля Шовкопляс веде публічне життя на прикладі своїх колег Єгора Гордєєва, Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір. Усі вони намагаються розділяти особисте та телевізійне, і не розповідають фанатам зайвого. Інколи це стає причиною пліток навколо них, інколи стає наче рятувальним кругом. Як завжди у такого образу життя є свої плюси та мінуси.

Єгор Гордєєв ніжно притулився до Шовкопляс і не залишив сумнівів щодо своїх почуттів
Неля Шовкопляс змусила Гордєєва ревнувати, і не до чоловіка

Про своє минуле до телевізійної кар’єри Неля Шовкопляс розповідала небагато. Вони жили з чоловіком у провінції, вона викладала, він намагався влаштувати свою кар’єру і в один прекрасний момент, родина переїжджає до столиці, адже чоловік отримав хорошу посаду.

Неля Шовкопляс змусила Гордєєва ревнувати, і не до чоловіка

Шовкопляс взяла себе до рук і вирішила здійснити найбільшу мрію — стати тележурналісткою. Вона пішла на курси і через маленький проміжок часу потрапила на Сніданок, де на неї чекав партнер Єгор Гордєєв. І хоча Неля згадувала, що в неї є брати, раніше ніколи їх не показувала.

До початку 2022-го, коли вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину з чотирма чоловіками, які неймовірно схожі між собою, і до того ж дуже походять на Нелю.

Неля Шовкопляс змусила Гордєєва ревнувати, і не до чоловіка. Скріншот особистої сторінки Нелі Шовкопляс

Поруч з великими чолов’ягами Шовкопляс відчула себе маленькою дівчинкою. Це ще один плюс мати братів.

Дивлячись на це фото, зовсім не дивно, що Неля легко впоралася з вихованням двох маленьких хлопчиків. Адже все життя вона оточена чоловічу компанію, яка захистить, і може змусити понервувати.

Схожі статті