Марічка Падалко показала свою фігуру після новорічних свят: доведеться довго приходити до тями для пляжного сезону

Марічка Падалко показала свою фігуру після новорічних свят. Телеведуча пригала та танцювала перед камерою в лосинах та короткій спортивній кофті.

Зірка “ТСН” Марічка Падалко виставила гумористичне відео у своєму особистому блозі, в якому закликала усіх підписників повертатися до заняття спортом після новорічних свят. Зірка “Плюсів” скакала та танцювала перед камерою у спортивних лосинах та кофті-олімпійці. Сама ведуча відзначила, що, не дивлячись на холодну погоду, вона намагається більше рухатися та бігати.

А головне її правило – не жувати постійно щось смачненьке. Особливо складно дотримуватися його у колі родини. Марічка розповіла, що за період свят набрала 1 кілограм, але вже готова приступити до боротьби з ним.

Скріншот з Інстаграм Марічки Падалко
Скріншот з Інстаграм Марічки Падалко

Марічка завжди обожнювала заняття спортом. Зірка “ТСН” не лише закликає своїх прихильників до бігу та зарядки, вона практично щодня демонструє свої корисні звички в особистому блозі, за яким спостерігають 207 тисяч користувачів мережі. Окрім того, телеведуча неодноразово брала участь у забігах та благодійних марафонах разом зі своїм чоловіком – нардепом Єгором Соболєвим.

Нагадаємо, що подружжя виховує трьох дітей: двох синів та доньку. Падалко обожнює у своєму Інстаграм висвітлювати сімейне життя та показувати, як вона проводить час у колі родини. Новий рік багатодітна сім’я також святкувала разом.

Нагадаємо, що Марічка Падалко неодноразово зізнавалася, що не планувала ставати мамою взагалі. Зі своїм першим чоловіком телеведуча прожила майже 10 років — екс-подружжя так і не пізнало щастя батьківства. Однак після знайомства з Єгором Соболєвим затята кар’єристка змінила свою думку та подарувала коханому відразу трьох малюків.

Схожі статті