40-річна Тоня Матвієнко не дала Мірзояну відпочити з синами: примчала на курорт і показала, що вона головна

Арсен Мірзоян похизувався тим, що відправився на відпочинок разом зі своїми синами, але хлопчачий відпочинок не вдалося влаштувати. Тоня Матвієнко поруч.

Стосунки Арсена Мірзояна, Тоні Матвієнко та його колишньої родини вже давно під прицілом пильного ока медіа та мережі. Хоча таємниці розлучення співака з його колишньою дружиною Анною – немає, прихильникам все одно не дає спокою те, як спілкується знаменитий артист зі своєю родиною з Запоріжжя.

Всім відомо, що з дітьми від першого шлюбу співак продовжує підтримувати зв’язки. Ось і на новорічні канікули він забрав їх на відпочинок. Нагадаємо, що з екс-дружиною Арсен народив двійко синів: старшого звати Влад, а молодшого – Артем.

Мірзоян поїхав з дітьми на Західну Україну і зараз знаходиться у місті Яремче. Багато займається родина спортом, плавають у басейні, а сам співак знову почав бігати заради тренувань. Своїх синів також привчає до фізичних навантажень. Арсен показав, що навчає Влада важкій атлетиці.

40-річна Тоня Матвієнко не дала Мірзояну відпочити з синами

Та виявилося, що Тоня Матвієнко також відправилася на курорт за своїм чоловіком. Про це свідчать знимки на її сторінці в інстаграмі.

40-річна Тоня Матвієнко не дала Мірзояну відпочити з синами

Не втрималася співачка та поцілувала під час прогулянки свого обранця біля річки Прут.

Тоні ж слід віддати належне, що попри всю історію з розлученням свого коханого, вона жодного разу не обмовилася лихим словом у бік його колишньої чи тим паче дітей. Вже не вперше зірка поїхала і на відпочинок з хлопцями. До них ставиться прихильно та не заважає татові спілкуватися з ними.

Нагадаємо, що у Матвієнко та Мірзояна є спільна донька Ніна. Цього року дівчинка вже буде відзначати свій 6-й День народження. Маленьку сімейство змалечку привчає до музики.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.