Природна краса: Настя Каменських показала світлину з ванної кімнати, фоткав Потап

Українська співачка Настя Каменських любить дивувати прихильників новими знімками.

Цього разу співачка Настя Каменських показала як проводить вихідні дні. Співачка розповіла, що вихідні дні любить присвячувати відпочинку.

На знімку артистка позує у білому халаті у ванній кімнаті. Зірка позує без макіяжу і з ідеальним світлим манікюром.

У підписі під знімком Настя Каменських поділилася роздумами про те, наскільки важливо вміти розслаблятися. Також вона розповіла як саме їй подобається проводити час і як саме вона розслабляється. Настя Каменських поцікавилася як саме розслабляються її підписники і скільки часу вони приділяють собі.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGeis6UDR0y%2F%3Figshid%3Dhedaqgl2xehc&is_from_rle

 

Прихильники виконавиці у коментарях діляться своїми способами відпочити і розслабитися. Дехто говорить про спортзал, фільми, книги, медитація і музика. А от дехто порадив зірці бути обережнішою, сидячи на краю ванної.

На знімку видно, що ванна кімната виконана у сіро-білих тонах, а малюнок на плитці дуже нагадує мармуровий.

Раніше зірка поділилася знімком з відпочинку, на якому позує у білому купальнику, яскравих кольорових штанах і білій сорочці. Знімок Настя Каменських підписала “Buenos dias”.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGZS7-FDe_P%2F&is_from_rle

 

Прихильники розділилися у коментарях. Деякі засипали зірку компліментами, а дехто навпаки, негативно прокоментували знімок. Але байдужим точно ніхто не лишився.

Дівчина також запропонувала прихильникам обрати латиноамериканський танець на вечір п’ятниці.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGaMNsmj4Xd%2F%3Figshid%3D1n3rzuwgasehw&is_from_rle

Шанувальники співачки активно коментували фото і залишили улюблениці безліч коментарів.

Схожі статті